Miercuri,
23.06.2021
Partial Noros
Acum
28°C

Sibienii sunt chemați la un nou protest. “Noi nu avem opoziție, aici este problema“

Sibienii sunt chemați la un nou protest. “Noi nu avem opoziție, aici este problema“

Piața Mare este locul de întâlnire pentru sibienii care vor să participe la un nou protest al cărui motto este “Nu vrem să fim conduși de hoți!“.

Administrația locală a fost notificată asupra faptului că protestul va avea loc sâmbătă, 12 mai, cu începere de la ora 18:00. Locul de întâlnire a fost stabilit în Piața Mare, de la ora 18:00, iar în condițiile în care numărul participanților va fi mare, protestul se va transforma într-un marș. Traseul propus în acest caz va fi cel consacrat de anul trecut (Nicolae Bălcescu – Calea Dumbrăvii – Mihai Viteazul și retur.

Notificarea referitoare la acest protest a fost depusă de Doru Apostol, sibianul care a devenit un lider informal al protestelor din Sibiul ultimilor ani. “Ar trebui ca societatea civilă să «dea din nou în clocot». De vineri este posibil să se ajungă la grevă generală în sistemul medical, iar această grevă cred că s-ar putea generaliza. Sunt zeci de motive care pot fi oferite pentru organizarea unui astfel de protest“, declară Doru Apostol.

El atrage atenția asupra faptului că, în acest moment, actuala putere politică nu are “antidot“. “Noi nu avem opoziție, aici este problema. Este anormal ca numai societatea civilă să protesteze împotriva derapajelor actualei puteri. Nu sunt un fan al președintelui Iohannis, dar când iese și atrage atenția asupra anumitor lucruri, nimeni nu i se pune alături. La ce mai avem partide de opoziție? Vrem să dă semnalul că vom fi pe metereze indiferent de cine va fi la putere, vom semnala derapajele. Și bine ar fi să se țină cont de semnalele societății civile“, mai spune Apostol.

Notificarea depusă la administrația locală prevede faptul că protestul se va încheia, cel mai târziu, la ora 22:00.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nicusor Vecerdea

Acum 3 ani

Acesti protestatari de serviciu trebuie arestati si inchisi pe viata! Ce fac ei se numeste atentat la democratie si la votul exprimat de romanii patrioti conducatorilor nostri! Cand a fost votul, acesti rezistenti erau mahmuri, in patima bauturii si pacatelor! Romanii care isi iubesc glia au votat! Sa se respecte votul poporului!
Raspunde

Voltaire

Acum 3 ani

Îi spun şi-oricine-mi dă dreptate: Că te comporţi precum o ţaţă; Tu eşti amabil faţă-n faţă Şi sincer doar când eşti în spate.
Raspunde

///

Acum 3 ani

Ei, nici chiar asa! mai bine , munca in folosul comunitatii!
Raspunde

i

Acum 3 ani

Eu spun PAS invitatiei... am lucruri mai bune de facut
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lorena Lomnasan

Acum 3 ani

"Nu sunt un fan al..." ce cliseu de neasumat sexual...
Raspunde

Nicolae

Acum 3 ani

Pentru ce să protestăm?Nu este clară chemarea la proteste!Cineva vrea sa beneficieze de protestele astea spontane. Ioan Luca Caragiale spunea despre politicienii vremii"Se duc ai noștrii,vin ai noștrii!Deci e degeaba!
Raspunde

electoratul pacalit

Acum 3 ani

Nu avem opozitie, dar avem opozanti, adica protestatari, de profesie! Sa traiasca si s-o tina tot intr-un protest pana la urmatoarele alegeri...
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

drum bun cale batuta!protest placut
Raspunde

Valeriana Astanesei

Acum 3 ani

Romania anului sfant al unirii este pesedista si bogata!
Raspunde

cetateanul neturmentat

Acum 3 ani

Dar dl. Vancu nu are nimic de adaugat?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus