Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Primăria Sibiu va relua în această săptămână 10 proceduri anulate din cauza lipsei de oferte (CP)

Primăria Sibiu va relua în această săptămână 10 proceduri anulate din cauza lipsei de oferte (CP)

Primăria Sibiu va relua în următoarele zile 10 proceduri anulate anterior din cauză că nu s-a depus nici o ofertă sau pentru că s-au depus oferte neconforme:

Lucrări: • Extinderea școlii gimnaziale I.L. Caragiale • Extinderea școlii gimnaziale N. Iorga • Reparații capitale pe străzile din zona Ștefan cel Mare nr. 147 (Broscărie) • Reabilitarea acoperișului imobilului de pe strada Patrioților nr. 2 (proiectare și execuția lucrărilor) – achiziție anulată de 2 ori • Amenajarea toaletei publice și a căsuței bebelușului din Parcul Sub Arini (proiectare și execuția lucrărilor)

Realizarea proiectării: • Proiectul tehnic pentru reabilitarea școlii gimnaziale nr. 1 în vederea îmbunătățirii eficienței energetice • Proiectare pentru modernizarea străzilor Macului, Poiana Sibiului, Lăcătușilor, Litovoi – Tălmăcel – Racord • Expertiză tehnică pentru zidurile din zona Podului Minciunilor • Expertiză tehnică pentru scările de pe strada Turnului • Coridor de deplasare cu bicicleta pentru conectarea cartierului Ștrand cu zona centrală și parcul Sub Arini – faza DALI

Toate aceste proceduri vor fi reluate fie prin SICAP (fostul SEAP), fie pe site-ul www.sibiu.ro – Informații publice – Achiziții publice.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Konig von Siebenburgen

Acum 4 ani

Mai ales casuta bebelusilor de 15 mp cu 50.000 euro, din marmura de Carara, sticla de Murano si termopane anti glont. Bai, sunteti tampiti?
Raspunde

maximus

Acum 4 ani

Nici nu o sa fie oferte....analizati -le pe SEAP si o sa vedeti ca nici nu o sa fie ofertate. unele sunt ....aberante prin cerintele lor, o gramada de conditii pe care o firma mica nu le poate indeplini ,iar pentru firmele mari nu sunt rentabile.Este un fenomen la care nici firmele lor nu se baga))),ganditi-va. Asta se intampla in sistemul achizitiilor publice,dupa noile legi si cu concursul specialistilor ce isi desfasoara activitatea in cadrul departamentului de achizitii al institutiilor publice. Lucrarea de pe strada Patriotilor este ."noaptea minții". Probabil din aceasta cauza nici nu a fost ofertata . La toate acestea se adauga si lipsa fortei de munca , sau existența pe piața construcțiilor ,a multor echipe de oameni ce desfașoară activitatea "la negru ".
Raspunde

no mercy

Acum 4 ani

@Konig von Siebenburgen Articoul este despre faptul ca nu a venit nimeni la licitatii, deci sumele nu sunt asa de mari. De ce nu mergi tu sa faci 50k de euro? Probabil din cauza ca...nu esti asa destept.
Raspunde

Corina

Acum 4 ani

Revin a mia oară cu cererea de reabilitare a șoselei din spatele clădirii cu Cec bank, Romtelecom, Casa de Pensii, ITM, etc. Probabil până nu voi posta gropile adânci, din cauza cărora pur și simplu nu se poate parca decât dacă ai o mașină de teren, până nu voi posta, public, pe orice imi vine în minte, sa fac de rușine grozava primărie din Sibiu, probabil nu sunt luat in seamă ....
Raspunde

maximus 2

Acum 4 ani

Tot ce spui maximus, este real ... pe langa cerintele aberante vedeti care sunt si estimarile ~specialistilor~ din primarie pentru acestea! Sunt sume estimate derizorii pentru servicii dar babane pentru executie (din servicii nu se prea iau comisioane iar la scoli nici atat). Si uite asa, vor veni cei mai slabi proiectanti si executanti de prin alte parti care au foamea in gat si nu le pasa. De ce?, pentru ca in primarie sunt o gramada de ~specialisti~ care habar nu au , sunt filologi, juristi sau profesori fara catedra care se ocupa de investitii si constructii...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus