Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-5°C

320 de elevi din ciclul primar se întrec la Cupa SeriousFun la înot

320 de elevi din ciclul primar se întrec la Cupa SeriousFun la înot

SeriousFun va reuni anul acesta în bazinul Olimpia 320 de copii, pe parcursul a opt ore (câte o oră jumăte pentru fiecare categorie). Concurenții vor fi susținuți din tribune de peste 2400 de colegi și 1000 de părinți agitați, care, împreună, vor crea o atmosferă nemaipomenită și îi vor încuraja din răsputeri pe copiii din bazin.

Maxim 16 clase vor reprezenta fiecare nivel, de la clasa 0 la clasa a IV-a. La rândul ei, fiecare clasă va fi reprezentată de două fete și doi băieți. Cupa Serious Fun va avea loc în data de 18 mai, la Bazinul Olimpia.

„A început de la ideea de a le arăta copiilor partea frumoasă a sportului iar acum, pe lângă aceasta, a ajuns la ceva cel puțin la fel de frumos ca sportul: o clasă unită. Partea cea ușoară și distractivă e că fac împreună, în clasă, pancarde, rime, desene care îi reprezintă, vin la cursuri de înot cu clasa, se încurajează și cu toții au un scop comun: Cupa SeriousFun. Partea cea mai grea e alegerea celor patru înotători care să reprezinte clasa și înțelegerea copiilor că cei patru sunt cei mai potriviți pentru asta. Toate astea fac o clasă mult mai unită. Un mare rol îl au și cadrele didactice și parintii” spune Andreea Petrescu, managerul clubului Serious Fun.
Competiția va începe la ora 8.30 cu elevii clasei I. De la ora 10:00 se vor întrece elevii clasei pregatitoare, de la ora 11.30 cei de clasa a II-a, de la ora 13.00 cei de clasa a III-a iar clasa a IV-a va încheia competiția cu cursele ce vor începe la ora 14:30.

Premii de 80.000 de lei

Valoarea premiilor puse în joc la Cupa SeriousFun depășește suma de 80.000 de lei. Locurile I de la fiecare categorie sunt pentru întreaga clasă a câștigătorilor și nu doar pentru cei care intră în bazin. Câștigătorii concursului pentru clasa zero vor merge pentru o zi ca cercetași la munte. Clasa I va petrece o zi la piscina Cabanei Supporter de pe Valea Avrigului. Câștigătorii de la clasa a II-a vor petrece o zi întreagă pe biciclete în afara Sibiului iar cei de-a III-a vor petrece o zi la Funpark Arena Platos, iar câștigătorii clasei a IV-a se vor putea bucura de o zi de echitație la Pensiunea Ghiocelul. Transportul pentru fiecare excursie va fi asigurat de  Air Tour Travel.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus