Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Europarlamentar socialist la Sibiu: Brandul nostru de țară este corupția!

Europarlamentar socialist la Sibiu: Brandul nostru de țară este corupția!

Brandul nostru de ţară este corupţia, a afirmat vineri, la Sibiu, într-o dezbatere despre finanţarea viitorului Europei, europarlamentarul Andi Cristea, din Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor (S&D).

"Brandul nostru de ţară este corupţia. Noi alături de bulgari suntem singurele state care avem acest Mecanism de cooperare şi verificare. Din 2007 de când am intrat alături prietenii şi partenerii noştri din Bulgaria în Uniunea Europeană, noi am făcut progrese în lupta anticorupţie, am făcut greşeli şi am avut parte şi de abuzuri, care se pare că sunt evidente mai ales în ultima perioadă", a declarat Andi Cristea, citat de Agerpres.
Europarlamentarul Cristea consideră "inacceptabil" faptul că preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a lăudat Bulgaria pentru progresele înregistrate în lupta împotriva corupţiei.

"Este inacceptabil ca preşedintele Juncker să-l felicite pe premierul Borisov al Bulgariei pentru progresele pe care Bulgaria le-a făcut în lupta împotriva corupţiei, în detrimentul României", a mai spus Cristea.

Europarlamentarii Andi Cristea şi Maria Grapini au participat joi şi vineri, la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, la două dezbateri având ca temă "Finanţarea viitorului Europei: Bugetul UE 2021 - 2027".

Sursa: Adevarul.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

lol

Acum 4 ani

Adica UBB a adus si a aratat matza studentilor!
Raspunde

Iulian

Acum 4 ani

Dacă a participat şi Grapini UBB este salvată! De-acum toti cei de acolo vor vorbi cu înţelepciune si corectitudine gramaticală!
Raspunde

Liviu

Acum 4 ani

Corect, dar adaugati si minciuna, hotia , curvasaraiu si puturosagul. Asta este brandul, nu frunza sau oaia.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus