Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Trei tineri au fost reținuți după ce au tâlhărit un bărbat pe stradă

Trei tineri au fost reținuți după ce au tâlhărit un bărbat pe stradă

Trei tineri au fost reținuti ieri de polițiști și sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Cei trei sunt suspectați că au lovit un bărbat pe stradă și i-au furat telefonul mobil și 350 de lei. În fapt, în 10 mai, în jurul orei 01,00, un bărbat a reclamat Poliției Municipiului Mediaș faptul că, la data de 9 mai, în jurul orei 23,00, în timp ce se afla pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, a fost agresat fizic de trei persoane necunoscute care i-au sustras telefonul mobil și suma de 350 de lei. Ca urmare a activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat și prins trei localnici cu vârsta cuprinsă între 17 și 20 de ani, bănuiți că ar fi lovit victima și i-ar fi sustras bunurile. Telefonul victimei a fost recuperat, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. Cei trei tineri au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus