Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Viorica Dăncilă a vorbit româno-engleza cu Papa Francisc. Iohannis: nu a înțeles doamna despre ce s-a vorbit acolo

Viorica Dăncilă a vorbit româno-engleza cu Papa Francisc. Iohannis: nu a înțeles doamna despre ce s-a vorbit acolo

Au apărut primele imagini filmate în timpul întâlnirii Vioricăi Dăncilă din timpul vizitei acesteia la Vatican, în care se aude și sunetul de ambianță. Așa a putut fi auzită spunându-i Suveranului Pontif: ”Șfinția Voastră, I am very glad for this opportunity”. În discuțiile ulterioare, Viorica Dăncilă a vorbit doar în limba română. După vizita în Vatican, Guvernul a prezentat doar imagini fără sunet.

https://youtu.be/AIvBgwqBaeo

Ieri, președintele Klaus Iohannis a comentat eventuala vizită a Suveranului Pontif în România anunțată de Viorica Dăncilă. El a calificat drept „o confuzie inexplicabilă” anunțul în acest sens făcut de premierul Viorica Dăncilă. „Dați-mi voie să cred că nu a înțeles doamna despre ce s-a vorbit acolo. Am urmărit întreaga evoluție și, într-un final, a apărut și comunicatul oficial al Vaticanului despre acea întâlnire și acolo se spune că s-a vorbit de președinția României Consiliului Uniunii Europene în prima parte a lui 2019. Singura explicație a mea e că doamna a înțeles ca e vorba de vizită și nu de președinție, deci o confuzie inexplicabilă”, a spus președintele, citat de Digi24.ro.

Întrebat direct va veni sau nu Suveranul Pontif în România, Klaus Iohannis a răspuns: „Pot să vă spun că știu”. „În relația cu Vaticanul există niște reguli și norme foarte clare. Atunci când vor fi lămurite toate detaliile, atunci se va anunța simultan și de Vatican, și de Administrația Prezidențială și nu de alți vizitatori sau audiați”, a adăugat șeful statului.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 5 ani

damna dancila nu are sot prof de engleza la lazar poatete nu afacut nici fizica si nu a a dat meeditatii! cite case are?six,zechs,hat,sase sau FARA NUMAR FARA NUMAR! CIRC POLITIC ! CIRC FARA BANI
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

teleormaneanul

Acum 5 ani

Pai, sa-i dea dna Carmen meditatii de engleza dnei Viorica. Asa impacam si ... (nu spun proverbul pana la capat ca sa nu se interpreteze) Asa se rezolva situatia> dna Viorica isi imbunatateste engleza, iar dn Carmen castiga un ban cinstiit pt. viitoarele achizitii imobiliare...
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Pana invata d-na engleza , ii ia profa bani de cumpara jumate de Sibiu....
Raspunde

neuronul obosit

Acum 5 ani

Ura! Ura! Mi-am gasit si eu loc in capul cuiva.....
Raspunde

Braneanu din Sarata

Acum 5 ani

Klausi ...pe loc de comentator !! :))
Raspunde

HOP

Acum 5 ani

comentarii de 2 bani....femeia asta de-i premierr a STATca trimisa a Ro. ultimi NOU ANI,in strainatate pe 10-20 mii de euro,cu secretara,locuinta, deplasare platita de poporul asta ! si nu vorbeste bine nici limba romana ! totusi bravo celor care dau sfaturi asa de interesante !
Raspunde

Odin

Acum 5 ani

Catapultata din Videle la Vatican ce sa inteleaga saraca? Oricum daddy nu a ales-o pentru inteligenta, ba dimpotriva! E minunat ca nu a facut gafe mai mari, e bine ca nu a stricat nimic. Pentru guvernarea asta e o relizare pastrarea status quo-ului!
Raspunde

feminista

Acum 5 ani

Mesajul dlui presedinte este si subliminal... Cred ca o vrea de clienta la meditatii la engleza...
Raspunde

Niko Leta

Acum 5 ani

...daca Doamna vorbeste romengleza atunci Herr vorbeste " denglisch " !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus