Vineri,
23.10.2020
Cer Senin
Acum
15°C

TAROM anunță zboruri noi de la Sibiu

15 Mai 2018 11:27

TAROM anunță zboruri noi de la Sibiu

La câteva zile după guvernul anunța închirierea a două noi avioane, conducerea Tarom introduce zboruri noi, inclusiv din Sibiu.

De pe Aeroportul Internațional Sibiu Tarom va zbura către Stuttgart. Alte zboruri anunțate: de la Timişoara la Paris, Stuttgart, de la Cluj la Paris şi de la Chişinău spre Timişoara şi Constanţa.

"Ceea ce ne menține competitivi și activi în piață este tocmai dorința de a dezvolta noi orizonturi pentru pasagerii noștri. Tarom a pregătit şase rute noi către destinații cerute de pasagerii din România. Avem două obiective: în primul rând vrem să răspundem cerințelor pieței naționale, oferind zboruri eficiente către Europa din Timișoara, Cluj, Sibiu sau Constanța. În al doilea rând, avem datoria să optimizăm utilizarea flotei Tarom. Dezvoltarea flotei de aeronave trebuie să se reflecte atât în numărul destinațiilor operate de TAROM, cât și în creșterea confortului și varietății de opțiuni pentru pasagerii noștri", a subliniat Wilhelm-Werner Wolff, directorul companiei, citat de economica.net.
Important de menționat că de la Sibiu se poate deja zbura la Stuttgart, compania Blue Air având cinci zboruri săptămânale.

Săptămâna trecută, Tarom a anunţat închirierea a două Boeing 737-800 NG din luna iunie a acestui an. Aeronavele au fost închiriate în leasing operațional de la compania Boeing, pentru o perioadă de şapte ani. Anul trecut, Tarom a mai închiriat două aeronave Boeing 737-800.

Compania națională Tarom va comunica în perioada următoare frecvențele și prețurile pentru fiecare dintre rutele nou anunțate.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

dancp2

Acum 2 ani

so vorbit si de sibiu milano da se vede ca nu se vrea wizzul a renuntat,blueair tace ,taromul face pe el, SIBIU STUTTGART maie o cursa!
Raspunde

reporter voluntar

Acum 2 ani

citat din articol : La câteva zile după guvernul anunța închirierea....... Mai omule drag, acuma ai mancat cuvantul - ce - De ce ? Pe de alta parte se vede ca politica TAROM este autist falimentara. De ce sa te bagi pe o ruta deja acoperita de alt operator cand ai zeci de alte variante ?
Raspunde

Denisa

Acum 2 ani

E nevoie de pe Sibiu de zboruri catre Italia sau alte destinatii, nu Stuttgart.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus