Luni,
05.12.2022
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Încep lucrări de reparații capitale în mai multe zone din cartiere (CP)

Încep lucrări de reparații capitale în mai multe zone din cartiere (CP)

Pe lângă reparațiile care au început din această săptămână pe strada Cibininului și Râului, constructorii contractați de Primăria Sibiu vor începe de săptămâna viitoare și lucrările de reparații capitale în mai multe zone de blocuri din cartiere. Acestea includ modernizarea carosabilului, a trotuarelor și a spațiilor de parcare, precum și modernizarea iluminatului public și instalarea tubulaturii pentru coborârea cablajului metropolitan.

Următoarele zone fac obiectul acestor reparații capitale:

  1. Zona de blocuri din Turnișor, suprafața fiind împărțită în două perimetre:
  • Zona Aleea Pajiștei – str. Iasomiei, cuprinsă între străzile Șos. Alba Iulia, str. Calea Turnișorului și str. Agricultorilor.
  • Zona de blocuri de pe Șos. Alba Iulia, cuprinsă între str. Grâului și str. E.A. Bielz.
Contractul încheiat cu SC Construcții SA SIBIU & SC Total NSA AG Construct SRL Sibiu are o valoare de 6 milioane de lei, termenul de finalizare fiind de 6 luni.
  1. Zona de blocuri de la Gară, suprafața fiind împărțită în două perimetre:
  • străzile Uzinei – Constituției - General Magheru
  • străzile Constituției - Abatorului - Aleea Țesătorilor – 9 Mai.
Valoarea contractului încheiat cu SC Terra Building SA este de 3,11 milioane lei, iar termenul de realizare este de 4 luni.
  1. Zona de spatele blocurilor de pe strada Școala de Înot, în spatele bulevardului Vasile Milea până la inspectoratul județean de Poliție și în jurul blocurilor de pe strada Simion Mehedinți.
Termenul de realizare a lucrărilor de către constructorul SC Terra Building este de 3 luni, valoarea acestora ridicându-se la 3,11 milioane de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

eu

Acum 4 ani

pe cand si in Strand pe Str. Vrancei si Maramuresului
Raspunde

eugen

Acum 4 ani

"Pe lângă reparațiile care au început din această săptămână pe strada Cibininului și Râului" Unde aţi văzut vre-o activitate de acest fel pe malul Cibinului? Poate de acum incolo...
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

pe strada Cibinului, cuprinsa numai intre Piata Cibin si podul de pe strada Rusciorului. Ieri, pe la ora 17.00 frezau de zori ultima portiune ramasa, asadar au facut frezat deja toata strada.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus