Joi,
01.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Magnet CV- Cea mai mare varietate de job-uri din județul Sibiu

Magnet CV- Cea mai mare varietate de job-uri din județul Sibiu

La trei luni de la lansarea oficială, portalul Magnet CV oferă celor interesați cea mai mare varitate de job-uri din județul Sibiu.

Magnet CV este un proiect marca Turnul Sfatului și are scopul de dezvolta și îmbunătăți vechea platformă de joburi, deja cunoscută și utila pentru foarte mulți angajatori și oameni aflați în căutarea unui serviciu. Dovadă a succesului înregistrat până acum stă numărul mare de locuri de muncă, din cele mai variate și pentru toate posibilitățile.

Spre exemplu, compania Terra Building angajează în această perioadă atât ingineri, cât și șoferi profesioniști, mecanici sau muncitori necalificați.

O altă companie de renume din zona Sibiului, Wenglor, dorește să angajeze software developer.

Nu doar companiile private apelează la serviciile Magnet CV pentru a-și populariza oferta. Și instituțiile publice au găsit în platforma noastră un partener de încredere. Este cazul Complexului Național Muzeal Astra care vrea să angajeze zilele acestea muzeografi gradul I, gradul II și muncitori necalificați.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici a postat la rândul ei un anunț pe Magnet CV prin care anunță că recrutează director executiv pentru Direcția Economică din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Sibiu.

Nu în ultimul rând, compania Gühring - unul dintre liderii mondiali in producția sculelor așchietoare de precizie, caută să angajeze inginer proiectant.

Aceste sunt doar câteva dintre cele câteva sute de job-uri disponibile pe Magnet CV. Magnet CV și poate fi accesată atât online, pe site-ul www.magnetcv.ro, cât și de pe telefonul mobil.

Tocmai gradul ridicat de accesibilitate face ca Magnet CV să fie folosit de tot mai mulți sibieni aflați în căutarea unui loc de muncă. Joburile sunt foarte variate și acoperă o arie foarte largă de zone profesionale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus