Joi,
27.01.2022
Ceata
Acum
-1°C

HC Sibiu încheie sezonul cu o victorie pe teren propriu

HC Sibiu încheie sezonul cu o victorie pe teren propriu

Handbal Club Sibiu a încheiat sezonul competițional 2017-2018 cu o victorie pe teren propriu, ieri, contra celor de la CSM Școlar Reșița. Deși au început mai greu partida, handbaliștii sibieni s-au mobilizat și au reușit să câștige la o diferență de 2 goluri, scor final 32-30. Urmează pauza competițională din vară, iar conducerea HC Sibiu speră că va găsi resursele financiare pentru a continua în Divizia A și din sezonul următor.

HC Sibiu a disputat ultimul meci din campionat în fața propriilor suporteri, în Sala Transilvania. Oaspeții au început mai bine partida și conduceau cu 7-2 după primele 10 minute de joc, însă handbaliștii sibieni au luptat pentru a reveni în joc, reușind să recupereze din deficit și chiar să treacă la conducere în minutul 23, scor 11-10. În cele din urmă, adversarii au intrat la pauză cu avantaj, scor 15-17.

Jucătorii antrenați de Matei Damian și Dorin Purcărea au egalat imediat după ieșirea de la vestiare, iar repriza a doua s-a menținut echilibrată. Cele două formații au mers cap la cap până spre finalul meciului, când handbaliștii sibieni au reușit să treacă la conducere, adjudecându-și astfel o ultimă victorie în acest sezon.

„A fost un meci mai mult de orgoliu, decât de clasament, în care băieții au dat dovadă de caracter, deși sunt neplătiți de trei luni. Este bine că am terminat cu o victorie, mai ales că această ultimă etapă s-a jucat acasă. Le mulțumim suporterilor care au fost alături de noi în acest sezon și sperăm să îi avem alături și din toamnă, dacă resurele ne vor permite să începem sezonul următor și cu echipa de seniori sau doar cu juniorii. Încheiem campionatul cu regretul că n-am avut condițiile financiare necesare, mai ales în retur, care să ne permită mai mult. Avem totuși speranța că vom continua și din sezonul următor cu echipa de seniori”, a declarat Matei Damian, antrenorul HC Sibiu.
Cel mai bun marcator al HC Sibiu în victoria cu CSM Școlar Reșița a fost Radu David, care a încheiat partida cu 10 goluri. Pentru Handbal Club Sibiu au mai marcat Ovidiu Pasere 6 goluri, Darius Alpozan 6, Mihai Blaga 4, Robert Micloș 4 și Klaus Ungar 2.

HC Sibiu a încheiat sezonul competițional pe locul 7, cu 9 victorii și 11 înfrângeri, având un total de 26 de puncte.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus