Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Astăzi se vernisează expoziția Focus Sibiu

Astăzi se vernisează expoziția Focus Sibiu

Zeci de evenimente culturale, sportive și sociale  compun cea de-a 11-a ediție a expoziției de fotografie de presă Focus Sibiu, expoziție ce face parte din Festivalul Internațional de Fotografie Focus Sibiu. Silvana Armat, Sebastian Marcovici, Dragoș Dumitru și Cristian Cojocariu spun în peste 100 de fotografii povestea Sibiului din anul 2017. Anul trecut a fost marcat puternic de vâlvătaia socială izbucnită în iarnă, când decizia Guvernului României de a promova deja celebra Ordonanță 13 a scos sute de mii de oameni în stradă. Sibiul a fost unul dintre cele mai active orașe din țară în aceste proteste. Piața Mare și marile bulevarde ale orașului au fost ocupate constant de mii de oameni care au dorit să își facă auzite vocea și dorințele. Creativitatea protestatarilor, îndărjirea lor, demnitatea cu care au defilat seară de seară, toate se vor regăsi într-o secțiune special dedicată acestor proteste, în cadrul expoziției retrospective.

Artificii-Ctin Chiriac-Sebastian-Marcovici-4

Expoziția Focus Sibiu va fi vernisată în data de 23 mai, de la ora 19:30, în Curtea Interioară a Primăriei Municipiului Sibiu. „2017 a fost un an extrem de încărcat din punct de vedere al evenimentelor. A fost un an tumultos însă plin de rezultate pentru noi, cei care vedem Sibiul prin obiectivul aparatului de fotografiat”, spune Sebastian Marcovici, președintele Asociației Focus Sibiu. Expoziția Focus Sibiuva putea fi vizitată în perioada 21 mai – 5 iunie, în fiecare zi lucrătoare, între orele 8 și 16, în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu. Fotografiile edițiilor anterioare pot fi văzute pe pagina www.Facebook.com/FocusSibiu.

Focus Sibiu este un eveniment cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și ROMGAZ

Slujba comemorare 2 ani de Colectiv

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus