Marţi,
20.10.2020
Cer Senin
Acum
1°C

Primăria Sibiu a contractat lucrările de modernizare a unei noi zone din cartierul Hipodrom (CP)

23 Mai 2018 14:21

Primăria Sibiu a contractat lucrările de modernizare a unei noi zone din cartierul Hipodrom (CP)

În data de 23 mai primarul Astrid Fodor a semnat contractul de lucrări încheiat pentru realizarea lucrărilor de reparații capitale într-o zonă din cartierul Hipodrom cuprinsă între străzile Frații Buzești – Calea Cisnădiei – Nicolae Iorga.

În urma unei proceduri de achiziție publică, contractul s-a semnat cu firma SC Geiger Transilvania SRL Târgu Mureș, valoarea acestuia ridicându-se la 5,93 milioane lei.

În baza contractului, constructorul va realiza următoarele lucrări:

• Carosabilul și trotuarele vor fi reabilitate prin refacerea stratului de asfalt • Se vor amenaja aproximativ 300 de locuri de parcare cu dale înierbate • Se vor amenaja zone verzi, cu gazon și arbori • Rețeaua care preia apa pluvială va fi extinsă prin crearea de noi guri de scurgere • Rețeaua de iluminat public va fi complet modernizată, urmând să se monteze aproximativ 80 de stâlpi cu corpuri de iluminat cu LED (eco-eficiente) • Se va amenaja tubulatura subterană pentru coborârea cablurilor suspendate pe o lungime de aproximativ 1,4 km

În această zonă se vor crea și două locuri de joacă noi: unul pe strada Nicolae Iorga, în dreptul blocului 70 și unul pe Aleea Frații Buzești, în dreptul blocului 13.

Lucrările se vor încheia la sfârșitul lunii mai 2019.

Comentarii

1 comentarii

Cipi

Acum 2 ani

Ca la carte!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus