Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Copil de 8 ani lovit pe trecerea de pietoni. A ajuns la spital

Copil de 8 ani lovit pe trecerea de pietoni. A ajuns la spital

Un copil de opt ani a fost lovit în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, în urma impactului fiind transportat de urgență la spital.

Evenimentul a avut loc în municipiul Sibiu, pe strada Calea Poplacii. Conform polițiștilor ajunși la fața locului, accidentul rutier a avut loc pe fondul neacordării de prioritate pietonilor.

Copilul de opt ani a fost lovit pe trecerea de pietoni aflată la intersecția cu strada Th. Mihaly de un șofer de 34 de ani, din Sibiu.

Copilul a fost transportat la spital de urgență, însă conștient.

Traficul în zonă este îngreunat.

accident copil trecere pietoni (5) accident copil trecere pietoni (4) accident copil trecere pietoni (3) accident copil trecere pietoni (2)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

Marinel Receu

Acum 5 ani

E bine cu dosar penal, cocalarule? Asta in caz ca nu reuseste sa mute zebra aia, ca nu pare fixata prea bine...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

adi

Acum 5 ani

Oare cind vor incepe domnii politisti o campanie asidua de popularizare a prevederilor art 72 din Codul Rutier? In special paragraful 3? Care spune: (3) Traversarea drumului public de către pietoni se face perpendicular pe axa acestuia, numai prin locurile special amenajate şi semnalizate corespunzător, iar în lipsa acestora, în localităţi, pe la coltul străzii, numai după ce s-au asigurat că o pot face fără pericol pentru ei şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.
Raspunde

I.S

Acum 5 ani

da ma soferule, doar pietonii sunt de vina. toti astia care stati la volan pe facebook, scrieti mesaje sau vorbiti la telefon sunteti calare pe situatie mereu. Invata sa respecti participantii la trafic si vorbeste dup-aia.
Raspunde

Calin

Acum 5 ani

@adi - iti place sa te auzi vorbind???? In TOATE accidentele cu pietoni minori din Sibiu din ultimii ani, copiii treceau regulamentar. De vina sunt soferii mereu grabiti.
Raspunde

fuyud

Acum 5 ani

Corect! Vad pe aici doar comentarii stil "veorica dancila" ... nici unul sa constientizeze ca in ziua de azi nu se mai prea traverseaza strada regulamentar... ca deh... scoala e lux pentru unii. Pe vremuri, invatai din scoala generala asa ceva, acum afli cum se face doar daca faci scoala de soferi, ceilalti nu au legatura cu Codul Rutier. Dar tatii prefera barurile si mamele centurile... ceilalti se aleg cu copii alergand pe trecerea de pietoni...
Raspunde

alex

Acum 5 ani

trebuie sa invete si pietonii sa se asigure ca soferul poate sa opreasca in siguranta inainte sa puna puciorul pe zebra. aici e vorba de educatie! pietonii au impresia ca marcajul e un fel de scut invizibil si nici nu se uita cand traverseaza ca si cum au 13 vieti.
Raspunde

bogdan

Acum 5 ani

Asta e smecherul ala cae a avut magazinul de etnobotanice de pe Cosbuc, numai fitze si impresii si au de suferit oameni nevinovati....cu bani...copilasul e de vina. Bine ca nu a fost mai rau !!!
Raspunde

jeep

Acum 5 ani

gura matii de cocalar la volan
Raspunde

Anonim

Acum 5 ani

Traversați numai pe la trecerile semnalizate sau pe la colț de strada! Nu traversați prin fața sau spatele autovehiculelor oprite! -La orice traversare, opriți-vă în afara parții carosabile, asigurați-vă din stânga, din dreapta și apoi din stânga din nou! -Apreciați corect timpul necesar pentru a traversa în siguranță și luați în calcul ca atunci când traversați străzi cu mai multe benzi pe sens sau când vă aflați într-o zonă cu regim de viteza ridicat trebuie sa fiți mai prudenți! -Traversați perpendicular pe axul drumului, în pas vioi – drumul cel mai scurt ce reduce timpul de expunere la pericol! Dați șoferilor timp suficient pentru a opri înainte de a vă angaja în traversare! -Când traversezi prin alt loc decât trecerile marcate, autovehiculele au prioritate – este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați. -Copiii nu trebuie lăsați să traverseze singuri – ei sunt imprevizibili și nu pot aprecia corect distanțele și vitezele. Nu uitați! – copiii imită comportamentul rutier al adulților. -Evitați să circulați pe partea carosabilă sau pe pistele pentru bicicliști! Folosiți trotuarele, acostamentele, iar, acolo unde acestea lipsesc, mergeți cât mai aproape de marginea drumului, astfel încât să aveți traficul în față! -Respectați întocmai semnificația semnalizării rutiere (indicatoare sau semafor) și nu circulați pe drumurile publice daca ați consumat alcool – posibilitatea de a fi accidentat crește semnificativ. -Fiți prudenți pe vreme rea sau întuneric! Pentru a fi vizibili, purtați haine de culori deschise și elemente reflectorizante!
Raspunde

Mari

Acum 5 ani

Ar trebui amplasate limitatoare de viteza la acea trecere de pietoni, cat si in zona Obor inspre cartier Terezian, inainte de pod, unde circulatia este foarte mare si se circula in viteza. Imi e foarte teama si mie deoarece am copii si am asistat la un astfel de accident petrecut la fel pe trecerea de pietoni de langa podul din zona Obor. Oare de ce nu se iau masuri in aceasta privinta ???
Raspunde

ups

Acum 5 ani

Rezolvarea ar fi foarte simpla daca toate semafoarele ar fi dotate cu temporizator sau buton. Practic, nu inventam noi apa calda, aplicam lucrurile bune din tarile civilizate, dar daca nu exista in dram de bunavointa si traim intr-o ignoranta crasa, asta e... ne meritam soarta. Alesii nostril merg in Europa doar la shopping, nu sa aduca si sa implementeze tot ce-i bun...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus