Joi,
09.12.2021
Parțial Noros
Acum
4°C

Primăria Sibiu a contractat lucrările de amenajare a Lacului Binder pentru sport și agrement (CP)

Primăria Sibiu a contractat lucrările de amenajare a Lacului Binder pentru sport și agrement (CP)

În data de 24 mai primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru realizarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor de amenajare a Lacului Binder pentru sport și agrement.

În urma unei proceduri de achiziție, contractul a fost semnat cu Asocierea SC Construcții & SC Arhimus SRL Sibiu, valoarea acestuia ridicându-se la 10,87 milioane lei.

Primul pas va fi igienizarea malurilor și a lacului. Proiectul va consta în următoarele amenajări:

• O instalație de transport pe cablu pentru activități nautice de tip wakeboarding și schi nautic, care va putea fi utilizată atât de începători cât și de avansați • O clădire administrativă pentru activitățile de sport nautic, la etajul căreia va fi amenajată o terasă cu belvedere • Alternativ, amenajări pentru utilizarea de canoe și SUP ( stand up paddle boarding) • O plajă cu nisip, inclusiv terenuri pentru volei pe nisip și un loc de joacă pentru copii • Un loc de joacă plutitor gonflabil, care va fi amplasat pe lac • Amenajarea terenului din jurul lacului cu alei pentru promenadă și trasee ciclistice • O zonă de gradene verzi pentru picnic sau relaxare • Locuri de parcare • Amenajarea sistemului de iluminat din zonă • Amenajarea peisagistică a malurilor • Amplasarea mobilierului urban necesar: bănci, cișmele, coșuri de gunoi, rastele biciclete, umbrele, șezlonguri, etc • Împrejmuirea întregului ansamblu de agrement

Proiectul tehnic va fi predat în termen de 60 de zile de la semnarea contractului, iar lucrările au ca termen de execuție 10 luni, cu întrerupere în perioada iernii.

Comentarii

5 comentarii

ek

Acum 3 ani

Bravooo. ...
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 3 ani

10,87 milioane lei,adica 2.350.000 euroi toata afacerea?Proiectare si executie?Ori in vise ori cu contracte aditionale da' care nu vor fi facute publice.Punem pariu? Pun la bataie un magar bavarez de doi jumate,ireprosabil, pentru o moneda de 100 lei din 1939(de otel,nu va ginditi la prostii)cu chipul regelui Mihai I.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 3 ani

Inca ceva: Vad ca Arhimus SRL sunt bine infipti(Stadion Municipal,Lacul lui Binder etc).Cu toate astea,realizarile dinsilor sunt,conform ''http://www.arhimus.ro'' cam in faza de proiect.La Amenazari sportive si Constructii de agrement stau rau de tot.Deci,dati banu' sau dau magaru' ?
Raspunde

reporter voluntar

Acum 3 ani

Fain.Da prejmuirile halea sau cum le zice, sa hie din fer plin, tiava groasa si multe priza pe acolo ca sa merge flexu binie cand le taiem Da ?
Raspunde

GEO

Acum 3 ani

REVIN ; MARE PROSTIE SI MULTA INCOMPETENTA ( SAU ALTCEVA....) SC CONSTRUCTII DE 30 DE ANI GOLESTE TOATE DEMOLARILE IN LAC. NIMENI NU SE SESIZEAZA ( garda de madiu, agentia de mediu,primarie, vecini ) VINE ACUM PRIMARIA ( DNA.FODOR ADICA) SI DA CADOU ACELEI SOCIETATI SA ECOLOGIZEZE LACUL PE CARE EA L . A CONTAMINAT. DOAMNE CAT MAI SUPORTI ATATA HOTIE SAU PROSTIE.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus