Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Video | Viorica Dăncilă, o nouă gafă: Reducem democrația ... reducem birocrația

Video | Viorica Dăncilă, o nouă gafă: Reducem democrația ... reducem birocrația

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat la prezentarea proiectului privind modificarea legislației achizițiilor publice, „reducerea democrației”, înainte de se corecta rapid și a preciza ca e vorba de reducerea birocrației. Gafa premierului a fost făcută în ședința de Guvern de astăzi.

În discursul ținut la începutul ședinței de guvern, Viorica Dăncilă a luat o pauză de la cititul de pe foaie, moment în care a afirmat că „putem spune pe scurt că reducem democrația”.  Prim-ministrul și-a dat seama de greșeala făcută și s-a corectat: „reducem birocrația”.

„Aceste modificări au fost făcute pe baza consultărilor cu Comisia Europeană. Putem spune, pe scurt, că reducem democrația...reducem birocrația și reducem termenele. Cred că e foarte important acest lucru și cred că e așteptat de mulți români.”, a declarat Viorica Dăncilă, citată de digi24.ro

În urmă cu două zile, premierul ne invita să facem un „exercițiu de imagine”, iar acum o săptămână, întrebată dacă îi este frică de o plângere penală, prim-ministrul a răspuns că „Orice om îi este teamă de o plângere penală”.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Asociatia femeilor manageri din Sibiu 2018

Acum 4 ani

Va sustinem neconditionat, doamna prim ministru! Avem incredere in dumneavoastra si in partidul pe care l-am votat ca veti face tara noastra romaneasca mareata si bogata din nou, in ciuda piedicilor puse de straini prin presedinte! Romania va fi cea mai dezvoltata tara in anul neamului nostru sfant! PSD avem cu toti in suflete!
Raspunde

IQ

Acum 4 ani

Strainii i-au radiat neuronii d-nei? Mai aveam noi o academiciana agramata ca nr.2 in stat ce facea numai lucruri bune ptr. popor....
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

De , gura pacatosului adevar graieste.Ne putem astepta si la reducerea democratiei de la hotii si penalii care ne conduc. PS . ati uitat sa mentionati si gafa de ieri : "avem salarii pentru pensii si salarii"
Raspunde

feminista

Acum 4 ani

Dna draga, schimbati-va coafura si veeniti la guvern cu lectia invatata! E pacat sa va ia in balon toti analfabetii si nechematii!
Raspunde

Ricardo Ceptura

Acum 4 ani

Nu vreau polemici legate de politică, dar doamna Veorica nu este un poltician, ci un personaj desprins parcă din opera maestrului Caragiale. Păi bine doamnă, nu se leagă nimeni de dumneavoastră că aveți liceul la seral, sau diplomă de studii superioare la fără frecvență la Turnu Severin sau cine știe pe unde, că ăsta-i standardul politicului din ziua de azi. Așa e și doamna Veorica și 3/4 din cei ieșiți în față să ocupe funcții publice. Dar un profesor de dicție nu ați putut găsi în toți acești ani în care a face politică este singura dvs ocupație? Păi să știu că asta mi meseria (deși nu ar trebui să fie o meserie pentru nimeni), aș încerca și eu să învăț 2-3 limbi străine, măcar să nu mă ia toată lumea în balon când port o conversație cu un înalt demnitar străin. Am timp de meditații că fac doar politică de 20 de ani, nu am lucrat în viața mea pe bune un job, dar asta e, în România se poate să fii angajat, sau cel puțin abonat la un partid sau la altul. Iar chestiunea aceasta cu semi-analfabetismul nu este prostie, cât miserupism. Da, doamnei Veorica și altora li se rupe la modul cât se poate de sincer de opinia publică. De ce să-și bată capul, încercând să nu se mai facă de râs? Ei tot acolo rămân, iar noi rămânem tot cu ei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus