Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Un polițist sibian aleargă mâine la Maraton pentru reabilitarea Palatului Copiilor

Un polițist sibian aleargă mâine la Maraton pentru reabilitarea Palatului Copiilor

Printre cei aproape 4000 de alergători care vor lua startul mâine la Maratonul Internațional Sibiu se află și Daniel Scrob, polițist, dar și multiplu campion național și internațional de atletism.

"Daniel Scrob, agent șef adjunct de poliție în cadrul Serviciului Ordine Publică din I.P.J. Sibiu, demonstrează încă o dată că, dincolo de uniformă, polițiștii sunt oameni cărora le pasă de cei aflați la nevoie, de modelarea unei societăți sănătoase prin sport și nu numai", se arată într-un comunicat de presă al instituției.

daniel scrob atletism maraton (3)

Impresionat de efortul cadrelor didactice ale Palatului Copiilor Sibiu care doresc să le ofere elevilor un spațiu adecvat de lucru, Daniel s-a decis ca mâine să alerge în cursa de 10 kilometri pentru a sprijini strângerea de fonduri necesare reabilitării parțiale a noului sediu.

Reprezentanții IPJ Sibiu sublinează că  este o onoare pentru Daniel Scrob să alearge acasă după ce a cucerit mapamondul participând la numeroase curse de marș, alergare, ștafete cros, semimaraton și maraton.

daniel scrob atletism maraton (5)

Daniel Scrob este sibian, are 35 de ani și este angajat al Ministerului Afacerilor Interne din anul 2004. El este multiplu campion național și internațional de atletism. Portofoliul sportiv  din ultimele două luni: • 15 aprilie - Cluj Napoca Semimaratonul International Wizz Air - locul 3 general, locul 1 categorie +35 ani. • 22 aprilie - Brașov - locul 1 proba de 9 km in cadrul enenimentului Maraton Brașov 2018. • 28 aprilie - locul 1- Semimaratonul Aiud. • 6 mai 2018 - Târgu Mureș - locul 2 general, locul 1 categorie +35 ani la proba de 10 km din cadrul evenimentului Mures Half Marathon. • 11 mai 2018 - Alba Iulia - locul 1 Crosul Europei. • 13 mai - București - locul 2 la proba de 10km a evenimentului Bucharest International Half Marathon. • 18-20 mai - Alicante, Spania - Campionatul European de alergare pe sosea: vicecampion european cu ștafeta României în cursa de 3×4 km; medalie de bronz la proba de semimaraton pe echipe.

Pentru a-l susține pe Daniel în proiectul Împreună pentru Palatul Copiilor Sibiu, puteți accesa următorul link: http://maratonsibiu.ro/fundraiser/?alergator=2727 .

daniel scrob atletism maraton (2)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

HOP

Acum 5 ani

toata stima !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus