Miercuri,
30.11.2022
Innorat
Acum
-2°C

Harvey Weinstein a fost eliberat pe o cauțiune de un milion de dolari

Harvey Weinstein a fost eliberat pe o cauțiune de un milion de dolari

Producătorul Harvey Weinstein a fost eliberat pe cauțiune, după ce a fost pus sub acuzare pentru viol și abuz sexual, anunță Digi 24. Cauțiunea plătită în schimbul libertății lui Weinstein a fost în valoare de un milion de dolari.

Producătorul trebuie de asemenea să poarte un sistem de monitorizare GPS și a predat pașaportul autorităților. Weinstein s-a predat poliției din New York vineri și a negat acuzaţiile de viol, iar avocatul său a anunţat că va pleda nevinovat.

În vârstă de 66 de ani, el este învinuit de viol, comportament sexual neadecvat şi abuz sexual comise asupra a două femei, a transmis New York Police Department într-un comunicat. Identitatea celor două femei nu a fost dezvăluită.

De asemenea, alte peste 70 de femei îl acuză de comportament sexual inadecvat, unele acuzaţii vizând fapte care au avut loc cu zeci de ani în urmă.

Foto: digi24.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus