Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Accident pe Valea Oltului. O mașină a intrat pe contrasens

Accident pe Valea Oltului. O mașină a intrat pe contrasens

Șoferul unei mașini înmatriculată în județul Olt, în timp ce circula pe sensul Râmnicu Vâlcea - Sibiu, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta și a intrat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism cu numere de Vâlcea. Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă, la Tuțulești, iar la ora publicării acestei știri, sensul Râmnicu Vâlcea - Sibiu este blocat. Potrivit IPJ Vâlcea, două persoane care se aflau în mașina de Vâlcea sunt rănite ușor.

foto Info Trafic Sibiu foto Info Trafic Sibiu                                                                                                    

Și ieri seara, în jurul orei 21, DN 7 a fost blocat în zona Brezoi, în urma unui accident. Un TIR care se deplasa pe sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a acrosat un autoturism. O persoană aflată în mașină a fost rănită.

accident valea oltului

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Liviu

Acum 5 ani

Urăsc șoferii care încalcă linia continuă în curbă. Merg de parca, cât e de lat drumul, e al lor. Nu de puține ori am avut de a face cu astfel de șoferi pe Valea Oltului.
Raspunde

Ricardo Ceptura

Acum 5 ani

Singura soluție reală este reabilitarea/realizarea șoselei de pe celălalt mal al Oltului + prelungirea lui pe drumul Râmnicu Vâlcea-Curtea de Argeș. Asta și obligarea șoferilor de mașini cu gabarit mare de a circula fie pe un drum, fie pe celălalt! Dar să existe măcar un drum de trecere al Văii Oltului fără TIR-uri, camioane, basculante, etc. Cât despre autostrada Sibiu-Pitești... la anul și la mulți ani. Minim 10 ani de când se va contracta pentru execuție (cine știe când).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus