Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Băut și fără permis, a fost reținut de polițiști după ce a provocat o tamponare

Băut și fără permis, a fost reținut de polițiști după ce a provocat o tamponare

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost reținut ieri de polițiști fiind cercetat pentru  săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și respectiv conducere sub influența alcoolului, după ce mașina pe care o conducea a fost implicată într-o tamponare

În 17 mai, în jurul orei 23,30, la intersecția DJ 106 A cu DJ 106 D, în afara localității Rășinari, bărbatul în vârstă de 29 de ani, din localitatea Poplaca, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz al cărui conducător auto circula regulamentar, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.  În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Polițiștii au constatat însă că șoferul vinovat de producerea tamponării nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică acesta a avut un rezultat de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca urmare a rezultatelor privind nivelul alcoolemiei în sânge, ieri, 29 mai, bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de aplicare a măsurii controlului judiciar. Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus