Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
10°C

PSD acuză: PNL își face campanie mascată pe seama guvernării de bună credință a PSD

PSD acuză: PNL își face campanie mascată pe seama guvernării de bună credință a PSD

Pilonul II de pensii nu se desființează, anunță social-democrații sibieni, acuzând-o pe Raluca Turcan de dezinformare. ”Suntem martorii unei campanii de dezinformare pusă la cale de Raluca Turcan, care nu se dezice atunci când vine vorba despre strategii de manipulare învățate la Moscova, acolo unde doamna prim-vicepreședintă a PNL și-a făcut studiile. Mai nou, au apărut ca ciupercile, peste noapte, niște corturi, ca într-o plină campanie electorală, sub pretextul strângerii de semnături și al informării populației în legătură cu Pilonul II de pensii. Nu înțelegem, totuși, ce ar trebui să semneze sibienii, căci guvernul nu a luat nicio măsură în ceea ce privește desființarea Pilonului II, dar cum ne-am obișnuit deja, doamna Turcan profită de niște speculații și vorbește public, fără pic de responsabilitate, despre scenarii mincinoase legate de anumite măsuri pe care le-ar fi luat partidul de guvernământ. PSD nu desființează Pilonul II de pensii”, anunță social-democrații într-un comunicat de presă.

PSD Sibiu o atenționează pe Raluca Turcan că ”astfel de acțiuni iresponsabile nu-i mai păcălesc pe sibieni”. ”Este evident cum PNL își face campanie mascată pe seama guvernării de bună credință a Partidului Social Democrat. În timp ce guvernul PSD muncește și caută soluții pentru un trai mai bun pentru români, Turcan și camarila domniei sale au mult timp liber și, cum nu au altceva mai bun de făcut, mint și dezinformează. PSD Sibiu ține să-i informeze corect pe sibieni:  “desființarea Pilonului II de pensii” este o invenție nefericită a PNL”, se mai arată în comunicatul PSD.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat astăzi că Pilonul II de pensii va fi opţional. "Noi ne-am hotărât ce vrem să facem. Şi este ceea ce am comunicat de anul trecut, şi anume să fie opţional acest Pilon II. Fără doar şi poate este bătută în cuie varianta aceasta. Între timp am aflat cu stupefacţie că sunt şi eu la Pilonul II de pensii cotizant, în condiţiile în care eu am fost absolut convinsă că fiind la limita de vârstă atunci mi s-a luat în considerare o cerere pe care o depusesem la Camera Deputaţilor, unde lucram la vremea respectivă. Nu s-a luat în considerare, dar timp de 10 ani nu am primit nicio informare vizavi de valoarea unităţilor de fond pe care le aveam la firma respectivă. Dar am fost absolut convinsă că timp de 10 ani, neprimind niciun fel de plic acasă, în condiţiile în care legea spune foarte clar că anual eşti obligat să-i spui asiguratului care este valoarea şi numărul unităţilor de fond, neprimind nimic, am fost absolut convinsă că nu sunt. Eu vreau să optez. Vreau să am această posibilitate şi cred că oricine ar trebui să aibă acest drept", a declarat Lia Olguţa Vasilescu la România Tv.

Ministrul Muncii susţine că în cursul verii se va face o prezentare clară a Pilonului II de pensii pentru informarea cetăţenilor.

”PSD Sibiu pune la dispoziția cetățenilor din județ toate informațiile corecte în legătură cu măsurile pe care Guvernul PSD le ia sau intenționează să le pună în aplicare. De aceea, ne adresăm sibienilor care își doresc o informare corectă în legătură cu Pilonul II de pensii și care vor mai multe lămuriri pe acest subiect să caute răspunsuri la cei care nu mint și nu inventează scenarii fantasmagorice.  Așadar, PSD Sibiu este permanent la dispoziția celor care își doresc să știe adevărul și să primească răspunsuri clare legate de programul de guvernare al PSD și măsurile pe care Guvernul intenționează să le aplice”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mirelia Hambasan

Acum 4 ani

Presedintele vandut strainilor care ne taie padurile si ne fura pamantul sfant impreuna cu toti tinerii care sunt agenti ai puterilor Europei vor sa ne distruga tara si sa ne ia Ardealul, pentru ca se fac autostrazi care sa lege cu Ungaria! Romanii patrioti care isi iubesc tara si dreapta credinta impreuna cu PSD vom lupta ca tara noastra sa ramana unita si bogata frate roman cu frate roman! Amin!
Raspunde

numai oameni nebuni

Acum 4 ani

Mirelia Hambasan ...... niiiii noooooo niiiiiiiiiii noooooooooo ...... o salvare va rog - destinatia Spitalul de Psihiatria !!!!
Raspunde

hamba mirelian

Acum 4 ani

Pe seama bunei guvernari a aldepesede, pana si un paduche ar putea sa-si faca campanie si sa fie in avantaj!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus