Joi,
26.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Un nou lanț de supermarketuri pregătește intrarea pe piața din Sibiu

Un nou lanț de supermarketuri pregătește intrarea pe piața din Sibiu

Surse din piață au confirmat pentru Ziarul Financiar că rețeaua de magazine Mega Image va deschide primul magazin la Sibiu în a doua jumătate a anului.

Reţeaua Mega Image lucrează la planurile de intrare pe piaţa din Sibiu, intenţie vehiculată încă din 2017. Dar dincolo de Sibiu, cunoscuta reţea care a cucerit piaţa de consum din Bucureşti în anii de criză, vrea să intre pe piaţa din Iaşi.

Conform unor surse din piaţa de retail, reţeaua discută pentru câteva locaţii, atât pentru formatul de supermarket, dar şi magazinele de proximitate Shop&Go. În trecut reprezentanții companiei au purtat negocieri pentru deschiderea unei unități în Piața Habermann, proaspăt inaugurată.

Trendurile sunt în schimbare, atât la nivel global cât şi în România, vedem că oamenii caută mai multă valoare în ceea ce cumpără, caută lux accesibil şi sunt mai interesaţi de etichete şi de conţinutul produselor, de transparenţa etichetelor, a explicat Vassilis Stavrou, CEO Mega Image, în cadrul conferinţei ZF Retail 2018.

„Este evident că trăim într-o lume care se schimbă. Vedem mega-trenduri, atât la nivel de macrotrenduri, schimbări în comportamentul consumatorilor cât şi la nivel de retail. În primul rând, la nivel macro vedem schimbări în economie. Vedem schimbări demografice, vedem schimbări tehnologice”.

„Magazinul viitorului va fi construit în jurul a câteva dimensiuni, printre care, experienţa de shopping a clientului, nevoia acestuia de socializare, pentru că un client nu vrea doar să îşi facă cumpărăturile, vrea şi o componentă de socializare. Nu în ultimul rând, digitalizarea şi alegerea tehnologiei corecte, precum self-checkout, pentru a o integra în experienţa clienţilor”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mhircia

Acum 4 ani

În sfârșit vin, ca de 15 ani avem numai penny, lidl și alte mizerii cu carne spălată cu detergent.
Raspunde

butch

Acum 4 ani

esti 100% convins ca mega e mai bun decat cele care le avem deja??
Raspunde

lungul drum al noptii catre creier

Acum 4 ani

va rog frumos daca se poate adresa magazinului cu carne spalata cu detergent ca vreau sa iau si eu ca sa pot face dupa aia reclamatie ca imi place sa ma judec prin tribunale, multumesc
Raspunde

filip

Acum 4 ani

Unde va fi acest magazin?
Raspunde

Th

Acum 4 ani

Da , e un magazin decent . Zona Spitalului-Dumbrava este "neacoperita" .
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

povesti nemuritoare ... toti astia de la Mega, Selgros, Lidl etc. sunt AMATORI...in orice magazin din Sibiu mergi este supraglomerat...si ei discuta daca sa deschida sau nu...si negociaza locatii...PENIBIL!!! Selgros are teren langa Dedeman...oare ce mai asteapta...in locatia aia investitia se amortizeaza in max. 12 luni...povesti scrise la TS-ului probabil din lipase de subiecte...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Laura Capitanescu

Acum 4 ani

Ma mir ca vin astia in Sibiu, stiam ca merg doar in orasele mari, dezvoltate, cu mall, Aquapark si cinema multiplex, nu si pe sate. Dar o fi ceva Mega Image discount pentru sibieni.
Raspunde

Odin

Acum 4 ani

Nu stiu ce mai cauti tu pe la sat, clar esti material de bucale!
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

povesti nemuritoare si abureli marca TS!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus