Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Baia Populară sărbătorește Global Wellness Day (CP)

Baia Populară sărbătorește Global Wellness Day (CP)

În luna februarie anul acesta Baia Populară a aderat la Asociația Spa România arătând astfel unul dintre obiectivele pe care și le propune după amplele lucrări de reabilitare care vor începe în această vară.

baia populara Dragos Dumitru (3 of 46)_mica

În contextul acestei afilieri, Baia Populară sărbătorește pentru prima dată Global Welness Day în data de 9 iunie, o zi dedicată stării de bine. Cu această ocazie copiii vor beneficia de acces gratuit la mai multe activități organizate în bazinul de înot al Băii :

• Intrare liberă pentru copii la bazinul de înot între orele 7 și 20 • Aqua Gym pentru copii între orele 10 și 11 • Concurs de înot pentru copii între orele 11.30 și 12.30 • Diverse activități și jocuri recreative pentru copii între orele 13.30 – 14.30

Pentru a participa la program, este necesară înscrierea pe http://www.desprespa.ro/programari-global-wellness-day/2018/Baia-Populara-Sibiu până vineri, 8 iunie, ora 20. De asemenea, înscrierile se pot face și la numărul de telefon 0269/214.445. Copiii vor putea participa la activități doar dacă sunt însoțiți de un părinte.

baia populara Dragos Dumitru (7 of 46)_mica

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus