Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Încep lucrări de reparații la drumul județean din zona Cartierului Arhitecților

Încep lucrări de reparații la drumul județean din zona Cartierului Arhitecților

Societatea care administrează drumurile județene anunță că în perioada următoare vor fi demarate lucrări de reparații, întreținere și așternere a asfaltului inclusiv a drumului județean care deservește și Cartierul Arhitecților.

Lucrările societății Drumuri și Poduri SA sunt programate să aibă loc pe parcursul lunilor iunie și iulie, perioadă în care va intra în lucrări și drumul județean către Cisnădioara. Lucrările sunt programate etapizat, astfel că DJ 106C Sibiu – Cisnădie sunt împărțite în patru etape. Într-o primă fază vor fi efectuate lucrări pe tronsonul dintre limita administrativă a municipiului Sibiu și podul peste râul Seviș. Astfel, la sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de 9 și 10 iunie între orele 07:00 – 19:00, sunt programate intervențiile pe tronsonul paralel cu Cartierul Arhitecților. În cursul următoarei săptămâni, între 11 și 15 iunie, de la ore 09:00 – la 17:30, sunt programate lucrările pe tronsonul de la limita Cartierului Arhitecților până la podul peste Seviș. Ultimul sector al acestui drum va intra în reabilitare în perioada 18 – 26 iunie. În fine, drumul către Cisnădioara (de la intersecția cu drumul Sibiu – Rășinari, DJ 106A) va intra în lucrări în perioada 25 iunie – 4 iulie. Lucrările sunt programate să se deruleze zilnic, între orele 09:00 – 17:30. “Cu scuzele noastre pentru deranjamentul rutier care va fi creat și în vederea evitării blocajelor de trafic, recomandăm cetățenilor care doresc să circule înspre sau dinspre orașul Cisnădie ca pe durata acestor lucrări să folosească rutele ocolitoare DJ 106 D – Cisnădie – intersecție DN7 sau DJ 106 D - Cisnădie – Cisnădioara - intersecție cu DJ 106 A Pădurea Dumbrava. Menționăm că lucrările se vor desfășura sub trafic, cu restricții de circulație, coordonate de operatorii proprii cu sprijinul Poliției Locale Cisnădie“, se arată într-un comunicat al societății, remis redacției Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus