Duminică,
05.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-7°C

A treia zi de FITS: păsări uriașe și concert Urma

A treia zi de FITS: păsări uriașe și concert Urma

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu continuă duminică, 10 iunie, cu spectacole stradale, concerte și lansări de carte. 

A treia zi de FITS ne rezervă câteva evenimente speciale. De la orele 12:30 și 21:00, compania „Stelzen Art & Confusao” aduce pe Bulevardul Nicolae Bălcescu numeroase păsări exotice, o mare de culori și un spectacol intens. Florile, păsările și fluturii care apar în spectacol sunt costume create cu delicatețe, care se completează perfect unul pe celălalt. În această atmosferă magică, personajele se reunesc într-un ansamblu fermecător și creează imagini intense.

parada-pasarilor-exotice-1

De la ora 13:00, Ludmila Patlanjoglu lansează la Sibiu cartea „Gigi Căciuleanu - OmulDans”.

„Protagonist şi creator al unor capodopere scenice, conducător de companii reputate, pedagog cu vocaţie, Gigi Căciuleanu este o voce originală şi profundă a dansului contemporan. Mărturii, gânduri, confesiuni, poeme, desene dezvăluie o faţă tainică a artistului. Gigi Căciuleanu dansează pe foaia albă cu aceeaşi graţie ca pe scenă, compunând un chip cioplit din frânturi de viaţă, din frânturi de corp, din zdrenţe de vis, din picături de hău", spune Ludmila despre cel care i-a fost muză.
Un spectacol italian care promite o seară de neuitat în compania unduirilor apei este programat să aibă loc în această seară, în Piața Mare. De la ora 21:45, apa, cel mai natural element, cu ajutorul artiștilor, este însuflețită și își schimbă culoarea și forma în funcție de fiecare sunet muzical.

magia-apei-1

Seara de duminică se încheie cu un concert semnat Urma, tot în Piața Mare, de la ora 22:30. Concertul programat pentru diseară este o premieră în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, oferind un setlist ce reunește single-urile care i-au consacrat cu piesele de pe următorul material discografic, intitulat ''inima!ism’.

concert-urma-1

Pentru mai multe informații despre spectacole, precum și pentru programul întreg al FITS, puteți accesa pagina de internet a evenimentului, AICI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus