Duminică,
05.07.2020
Innorat
Acum
20°C

Astra Film Festival caută voluntari

11 Iunie 2018 11:56

Astra Film Festival caută voluntari

Astra Film Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de film de nonficțiune din Europa se apropie, iar organizatorii au început căutările pentru cei mai dedicați voluntari. Cei care doresc să descopere din interior organizarea unui festival cultural de talie internațională și să viziteze lumea filmului documentar sunt așteptați la AFF 2018.

Voluntarii vor avea oportunitatea de a învăța de la profesioniști din domeniul cinematografic și vor putea să-și dezvolte propriile abilități în organizarea unui eveniment cultural, iar calitatea de voluntar AFF îi asigură acces la evenimentele din toamnă: proiecții, concerte și expoziții.

Profil de voluntar AFF

Astra Film Festival caută voluntari serioși, responsabili, creativi, determinați și capabili să se descurce cu munca în echipă.

„Te invităm să te înscrii completând un formular pecare-l găsești aici  si trimite-l împreună cu o fotografie în format .jpg la adresa voluntari@astrafilm.ro, până la data de 31 august 2018. Aplicațiile vor fi evaluate, iar mai apoi vei fi contactat pentru un scurt interviu în urma căruia, în funcție de calitățile tale, se va stabili implicarea ta în organizarea festivalului”
Astra Film Festival, 25 de ani

Ediția a 25-a a Astra Film Festival 2018 se va desfășura în perioada 15-21 octombrie și promite săptămână specială de toamnă dedicată filmului documentar. Evenimentul aniversar va aduce la Sibiu cele mai importante și mai actuale filme de nonficțiune, concerte, conferințe, masterclass-uri și specialiști din domeniul cinematografic din toată lumea.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus