Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Replică de teolog, profesor, consilier PSD: “C***ă mai mare ca tine, veci. Poate doar mă-ta“

Replică de teolog, profesor, consilier PSD: “C***ă mai mare ca tine, veci. Poate doar mă-ta“

O postare la un articol despre aprecierile președintelui Klaus Iohannis pe tema recentei decizii a CCR a dezlănțuit o serie de replici în care cuvintele utilizate fac parte din zona suburbană. Unul din protagoniștii acestui dialog este Traian Stoiță, tânărul interpret de muzică populară, absolvent de Teologie, profesor și – printre altele – consilier al senatorului Nicolae Avram, PSD.

“Care puteri mă handicapatule“, este replica postată de Traian Stoiță, pe Facebook, la subsolul unui articol cu titlul “Iohannis: «PSD încearcă să amputeze puterile președintelui»“. Acest comentariu a fost considerat deplasat de către Alina, o femeie în vârstă de 48 de ani, din Sibiu. “Nu jignești așa pe cineva, oricât ai fi sau nu de acord cu cineva. Am intrat pe profilul de Facebook al acestui băiat, care e de o vârstă cu fiul meu. Așa am văzut că a absolvit teologia și i-am răspuns“, povestește Alina, pentru Turnul Sfatului. “Așa ai învățat la teologie? Acum știu de ce sunt o grămadă de preoți rușinea lumii. Datorită vouă am renunțat să frecventez biserica ortodoxă. Suge ciolanu' în continuare“, a replicat Alina la comentariul lui Traian Stoiță.

De aici, discuția între cei doi a continuat în privat, la inițiativa lui Traian Stoiță. În vârstă de 25 de ani, născut la Gura Râului, Traian Stoiță este un cunoscut interpret de muzică populară, fiind – potrivit paginii sale de Facebook - fost student al Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, profesor de școală gimnazială, profesor de terapie muzicală, fost comisar al Gărzii naționale de mediu - Comisariatul Sibiu și, printre altele, consilier în cadrul biroului parlamentar al senatorului Nicolae Avram, fostul primar al comunei Șura Mare.

“Ce e cu astfel de comentarii?“

Prima replică transmisă Alinei prin intermediul mesageriei private de către Traian Stoiță a pornit de la faptul că în discuție a fost adusă Biserica ortodoxă. “Tu c****ă nenorocită, ce e cu astfel de comentarii? De ce bagi în discuție o instituție onorabilă?“, a transmis Stoiță. Replica primită în urma acestui mesaj a folosit același limbaj suburban, linia conversației fiind păstrată, în continuare, la un nivel scăzut. “Te bagi în seamă din senin? C****ă mai mare ca tine, veci. Poate doar mă-ta. Ok? Vorbește frumos“, i-a mai scris, printre altele, Traian Stroiță.

Începutul discuțiilor private inițiate de Traian Stoiță Începutul discuțiilor private inițiate de Traian Stoiță

Femeia a salvat o parte din discuții. “La poliție am amenințat, inițial, că mă duc. Apoi am vrut să merg la Institutul teologic, să arăt mitropolitului, să-l întreb dacă e mândru de asemenea aceste teolog. Când m-am gândit că sunt de vârsta mamei lui și că de mi-aș prinde fiul vorbind așa cu o femeie... Dar, n-am mai avut timp, eu lucrez în fiecare zi de la cinci fără un sfert dimineața“, spune Alina.

“Am izbucnit pentru că, na, sunt om“

Contactat de Turnul Sfatului, Traian Stoiță a recunoscut discuția și consideră că a fost provocat de ultima parte a comentariului Alinei, care a venit într-un context tensionat. “Era după câteva zile în care am suportat insulte și jigniri. Am izbucnit pentru că, na, sunt om, chiar dacă mi-a părut rău după aceea. Doamna m-a atacat direct cu «suge ciolanu '», discuția a degenerat. Eu încerc să postez lucruri fără să atac pe nimeni, susținând PSD al cărui membru sunt, însă toți sar să atace. Dacă văd un necunoscut că postează pro-PNL, pro-Iohannis, nu reacționez nicicum, să fie sănătoși, nu atac nicicum. Dar când ei sar să mă atace pe mine, izbucnesc uneori. Nu-mi stă în fire să reacționez așa, dar am avut un moment limită și...“, a declarat tânărul interpret și membru de partid.

El arată că, după câteva ore, discuțiile între el și Alina au fost reluate, pe un ton împăciuitor, de această dată. Dar tânărul absolvent de Teologie crede că de vină este și situația politică din țară. “Foarte tensionată e situația, și de o parte, și de alta. Asta mă supără cel mai tare. E normal să susținem fiecare câte ceva, e normal să fim diferiți și nu înțeleg învrăjbirea asta dintre noi, chiar prea urâtă“, a mai adăugat Traian Stoiță.

“Ceea ce m-a iritat tare, fost implicarea numelui Bisericii în acea mizerie căreia și eu, de ce să nu recunosc, i-am dat curs. Cred că înainte de a fi simpatizanți politici, trebuie să fim oameni, trebuie să fim români. Reacția mea a fost una total nepotrivită, una care nu mă caracterizează, dar a venit în urma câtorva zile în care am avut multiple conflicte cu postacii de pe facebook, totul plecând de la o postare decentă în care nu am atacat pe nimeni. Ulterior m-am înrăit puțin, acumulând înjurături cât pentru o viață, din partea multora. Sunt membru PSD, sunt mândru cu apartenența mea politică și nu aștept pe nimeni să mă aplaude pentru asta. Activitatea mea se desfășoară într-o altă direcție, iar eu îmi văd de ea. Sper doar ca spiritele să se liniștească. Ceea ce reușesc anumite mișcări să provoace, nu e nimic altceva decât dezbinare. Ori România nu o pot vedea altfel, decât România frumoasă, prosperă și unită!“, a mai transmis în scris, după conversația telefonică, Traian Stoiță.
Până la publicarea acestui material, senatorul Nicolae Avram nu a putut fi contactat.

Sursa foto principală: Facebook / Traian Stoiță PSD

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

40 comentarii

danny

Acum 3 ani

Un derbedeu care se mai dă și cadru didactic. Degeaba a trecut prin școală, căci nu s-a prins nimic de el. Un ****!
Raspunde

???

Acum 3 ani

Infect!!! Aveti grija !!!! Ne va reprezenta!?
Raspunde

adi

Acum 3 ani

Profesor de școală gimnazială, profesor de terapie muzicală, fost comisar al Gărzii naționale de mediu – Comisariatul Sibiu și, printre altele, consilier în cadrul biroului parlamentar al senatorului.... Ce legatura au toate aceste job-uri? Poate doar apartenenta la partid! Parca preotii erau apolitici?!? Ce legatura are teologia cu Garda de mediu? Aceeasi legatura dintre coada vacii si stampila primariei :)
Raspunde

Juliano

Acum 3 ani

Daca a facut teologia nu inseamna ca e preot. Deci nu trebuie amestecata preotia si biserica cu dobitocul asta...
Raspunde

Melania

Acum 3 ani

Legatura teologiei cu garda de mediu e PSD si nepotismul.
Raspunde

gigi contra

Acum 3 ani

Si doamna a gresit spunand : Suge ciolanul in continuare... Putea sa-l puna la punct in mod elegant, dar pt. asa ceva trebuie sa ai nitica ... inspiratie.
Raspunde

Wtf

Acum 3 ani

Alt ghertoi lipsit de talent și aptitudini care și-a găsit salvarea in PSD ... Se știe ca PSD promovează nonvaloarea,nesimțirea și tupeul jegos.
Raspunde

Claudiu Ilie

Acum 3 ani

Pacat de mama lui care este un model. PSD -ul schimba caractere....Pacat de el, mai e si guran...
Raspunde

bon

Acum 3 ani

Despre care tânăr absolvent de Teologie vorbiţi? Acest individ NU a absolvit niciuna din toate facultăţile cu care face paradă pe pagina lui de Facebook.
Raspunde

Prietenul tau

Acum 3 ani

"Nu-mi sta in fire sa reacționez asa " o minciună cat el de mare ... sa iti fie rusine prietene, ne cunoastem de mult timp si da-mi voie sa spun tuturor ca asa esti crescut. RUSINE
Raspunde

kokos

Acum 3 ani

Sluga lui trif , care la randul lui e sluga lui dracnea.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ptr deleanu

Acum 3 ani

Ce articole inteligente face TS ! Omul i-a vorbit frumos acestei dudui, pana cand ea, femeie mai in varsta, foloseste cuvinte de genul : suge, c...a e mata...... D-le Deleanu esti de toata jena !!!!! De ce nu publici si limbajul trivial al rezistentilor ? Esti ziarist si ar ttebui sa-ti faci meseria corect.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

un sibian

Acum 3 ani

pentru ca rezistentii macar stie sa asorteze o injuratura cu o doza mare de umor si ironie, astfel incat pesedeii sa nu se prinda! :P
Raspunde

Stefan

Acum 3 ani

Acest copil, de mic era obraznic, de cand se plimba ma-sa pe la petreceri cu el ca si cu ursu. Copilul a primit o educatie defecuasa si din cauza divortului parintiilor dar cel mai mult a fost afectat de faptul ca s-a crezut vedeta de la 5 ani...
Raspunde

Jr

Acum 3 ani

Profesor de scoala gimnaziala- el mergea la ore, cand avea chef, se modiva de fiecare data ca are inregistrari si cine mai stie ce. Are 25 de ani iar pe contul sau de facebook are enumerate o gramada de functii, nici Dragnea nu cred ca are atatea!
Raspunde

MB

Acum 3 ani

pokemonul asta e singura persoana de sex masculin pe care am vazut-o umbland prin oras cu cizme UGG (acum vreo cativa ani). cred ca asta spune tot...
Raspunde

un coleg

Acum 3 ani

vai de steau lui in liceu numa bataie manca ...era ca o muiere ce avea impresii de copil de bani gata. credetima nu are nimic in creier unde o ajuns o ajuns cu ajutorul parintiilor. asa e in Romania ai bani ai parte nai bani nai parte .
Raspunde

Cosma mineru

Acum 3 ani

Acest specimen e omul lui Arcas de la Medias si a lui Marin Horatiu. E pesedist tot atat cat sunt eu Regina Angliei. Trif il tolereaza prin organizatie ca nu are ce face.
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 3 ani

Urmărind parcusul lui profesional e evident ca acest personaj este o nulitate din punct de vedere profesional, chiar sper că poate cântă bine, dar mă îndoiesc că e suficient de muncitor să depășească nivelul unui băiat cu ceva abilități native. Partidul este salvarea lui. Fără posturi călduțe de la stat și pomeni de la domnu' senator ar fi trebuit să-și câștige singur pâinea reușită de care nu-l cred capabil. În concluzie are stofa de parlamentar. S-ar potrivi de minune în constelația "greilor" pesede! Ăsta o sa ajungă să ne reprezinte. Mulțumesc Partidului și votului pe liste!
Raspunde

ek

Acum 3 ani

Bai zdreanta, numa cand aparea.i cu mama.ta de mana pe scene....ai crescut prost, dtramb. Pile, cunostinte si relatii...asa ai ajuns impreuna cu un alt lingau psd.ist la Garda de mediu. Cat priveste teologia-vai de ea ca si de institutia respectiva! Ce se naste din pisica-soareci/sobolani mananca!
Raspunde

B.Utoru

Acum 3 ani

Adevărul este că Facebook-ul a devenit un loc al defulării tuturor frustrărilor, patimilor, pornirilor distructive, etc. Mai ales politica determină comportamente și limbaje absolut incalificabile. Dar mă mir că sibienii, oameni cu scaun la cap, sunt atât de orbiți (fie pro, fie anti Iohannis) încât să nu discearnă că ambele variante sunt la fel de toxice. Vedeți-vă de treburile voastre, oameni buni, că nu-s buni niciunii dintre politicieni.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Tica Hambasan

Acum 3 ani

Ce aveti cu el, invidiosilor? Un tanar reusit, cu succes in viata! A muncit si acum a ajuns bine! PSD e trairea neamului romanesc, biruinta in fata strainilor asupritori! Obisnuiti-va ca PSD e Romania si va conduce inca 100 de ani!
Raspunde

Un cititor

Acum 3 ani

Seamănă cu un hamster
Raspunde

magog

Acum 3 ani

sa nu uitam ca PSD-ul a incercat sa il bage pe gat pe dl Stoita, Silviei Macrea, ca director adjunct. Baiatul este un arivist de mare angajament. Cu ce partid e bine, acolo merge. Functii, functii si iar functii!!!
Raspunde

Pokemon

Acum 3 ani

Acest micutz Pomohaci, mititelul asta needucat, mic activist al unui partid la fel de marunt ar trebui sa fie urecheat si pus la colt.
Raspunde

TOMOZEI

Acum 3 ani

Stimati cititori si fini comentatori! Este foarte clar caracterul acestui ****, pentru ca indiferent de tittlurile pe care si le-a atasat in profilul de fb, nu poate depasi conditia unei mici gramezi de botz de ****, ce aduna in jurul ei doar niste muste. Problema este mult mai ampla si din pacate cu urmari. Plecand de la educatia dansului, cu scuzele de rigoare el de mic era invatat doar sa cante, la spectacole si petreceri private era atractia numarul unu, datorita vocii frumoase ce o avea si pentru ca era asa tanar. Inclinatia spre show a dus la carente mari in educatie. Intrebati cum a facut totusi o scoala de teologie? Simplu, ca si multi studenti din ziua de azi care ies de pe bancile scolii la fel de slabi, pe el la tinut in scoala doar vocea. Ca a devenit profesor? Simplu! Doar cine nu vroia sa isi faca odrasla profesor (aici vorbim de membrii PSD) nu reusea. Ati uitat ca inspector general scolar de cand lumea si pamantul era o sluga obedienta a PSD-ului? (Catrina si apoi Firu). Comisar la Garda de Mediu Sibiu? Nimic mai simplu! Ati uitat in ce tara traim? PSD conduce de ani de zile Garda de Mediu prin sforile trase de Nelu Cindrea (Bogdan trif, Ionut Dragomir) sunt cei care l-au ajutat pe puiul de beizadea sa ajunga si comisar de mediu. In prezent, odata cu schimbarea liniilor in PSD a inaintat si el, pentru ca este tipicul slugii pesediste care e pus acolo sa ridice mana, e pus in biroul senatorial ca sa poata sa se scoata niste bani (ce sarcini are dle senator acest non-valoare atotstiutoare in cadrul biroului parlamentar?) DOMNILOR! NU UITATI CA LOCUITI IN ROMANIA! Grav este ca la urmatoarele alegeri tanarul june TRAIAN STOITA, fiind in linia 2 a PSD SIBIU o sa se regaseasca pe o lista. Iar romanii o sa voteze o lista. Sau mai rau, o sa-l vedem si pe el prefect, ca si pe RADU LUCIAN, om destoinic al PSD din epoca Cindrea, cu porecla in randul colegilor AMENDA DE 1000. Mi-e rusine in ce tara traiesc, mi-e rusine de noi oamenii care toleram si acceptam astfel de non valori sa ne conduca. Nu ar strica un punct de vedere al PSD SIBIU care imi aduc aminte ca il posta in mute ipostaze pe tanarul stoita, in campanie, in biroul judetean, in actiuni caritabile, bla, bla. Felicitari voua generatie politica de aur, Poate ar trebui sa invete din comportamentul presedintelui Johannis, un OM, un CARACTER, un exemplu de CULTURA si sa spere ca odata se vor ridica si ei la acest nivel
Raspunde

maximus

Acum 3 ani

ok. Perfect de acord cu tine. Este foarte grav ca acest "Che Guevara" urmeaza sa fie pe listele viitoarelor alegeri .Având în vedere cum a decurs dialogul intre cei doi protagoniști, era de așteptat să vedem o asemenea reacție a psd-istului. Dar hai sa vedem,aici pe plan local, uitându-ne la oamenii politici din eșalonul 1, câti dintre ei crezi ca nu gândesc asemănător??? (mă refer la alte partide în afara de psd) . Ai încredere că turcan ,cazan,neagu , nu au în eșalonul 2 același tip de "luptători"?. întreb ,nu acuz. Deci eu nu am siguranța că stampila mea de vot, va fi pusă pe o persoană complet diferită de această persoană, despre care s-au născut atâtea comentarii. Asta e și mai îngrijorător.
Raspunde

abc

Acum 3 ani

oameni de genul asta are nevoie PSD-ul atunci merg treburile ca pe roate.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cristi

Acum 3 ani

Bravo TS, ati ajuns sa faceti articole dupa o discutie privata pe Facebook intre doi tampiti. O fi copilu' asta derbedeu, betiv si PSD-ist, dar nici cu tanti Alina paracioasa nu mi-e rusine. Ii face fata, chiar cu brio. Bine, pe voi cred ca v-a atras titlul de absolvent de teologie, ca doar e la moda sa arunci cu noroi in primul rand in biserica, apoi in pensionari, in olteni, bugetari, asistati sociali ... . Orice, doar sa fie tara asta cat mai dezbinata.
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 3 ani

Da ce credincioși ați devenit voi pesedei mai nou! Ceva de speriat! Cu 30 de ani în urmă când nu aveați nevoie de voturi erați la fel de mari atei! Jupânu Iliescu ce e mai constant în ale credinței că voi restul...
Raspunde

Tu Van Gat

Acum 3 ani

Alina paracioasa?? Mai Cristi, las-o jos ca macane , ești psdist pana in măduva oaselor și așa cum te-au învățat securiștii o dai la întors !!
Raspunde

Ilie

Acum 3 ani

Folosind cuvantul handicapat a spus totul despre dumnealui. Ce profesori a avut? Eu zic ca nu a mers la scoala , facultate si rezultatul se vede. Cat de rusinos. Prin atitudinea dansului m-a indepartat atat de biserica cat si de muzica populara in care nu mai gasesti oameni cu tinuta morala.
Raspunde

Alexandru Steher

Acum 3 ani

Da pai domnul Stoiță Traian nu a terminat niciodata Teologia dar s-a apucat de 2 ori de ea odata la Cluj cand in urma unei reacți violente a fost exmatriculat și încodată la Sibiu unde a facut un semestru și s-a lasat dupa aceea deoarece i s-a cerut să vină la școală și mna nu putea că era la garda de mediu.....nu tot ce apare pe facebook ca a făcut înseamnă că a și terminat.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 3 ani

Recomand doamnei Alina un stagiu de ''calire'' pe TS,cu precadere pe articolele care ''vizeaza'' olteni,moldoveni,Brasov si BMW-uri.
Raspunde

lol

Acum 3 ani

Iata de ce iepurasul poarta basca!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cipri

Acum 3 ani

Eu am o nedumerire. Sunt apolitic, pt cei dintre dvs care nu inteleg acest termen, adică nu sunt simpatizant al vre unui partid. Nu inteleg de ce atata ura si dușmănie împotriva unui tanar, care intr-un impuls negandit a raspuns unei provocări. Din cate am citit il puneti la perete ca a avut curajul sa răspundă, cu aceeași monedă cu care a fost acostat. Nefiind dvs., judecătorii, imaculatii, în cauza, sau poate ca ati fost intr-o astfel de postura, intreb cum ati fi reacționat? Ca vad în ceea ce ati postat ca răspundeți ca si T.S. , sau mi se pare? Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, dar nu uitati ca si unii din dvs nu faceti altceva decat sa jigniți pe cineva pe care nu il cunoașteți, si ca atunci cand arăți pe cineva cu degetul, alte 3 degete arată spre tine. Parerea mea este ca nu rezolvați nimic judecandu-l si ponegrindu-l, La fel cum nici el n-a rezolvat nimic răspunzând cu rau la rau.
Raspunde

Sibian

Acum 3 ani

Sa mai amintim si cand era beat prin Cotton aproximativ acum un an si flutura un pistol in fata localului aclamand .."voi stiti cine sunt eu?!". Nu stiu daca domnul respectiv poate sa fie numit om:) Zi faina!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus