Vineri,
03.02.2023
Partial Noros
Acum
1°C

Ministrul Transporturilor: dacă am avea autostrăzi, ar crește salariile și ar pleca multinaționalele

Ministrul Transporturilor: dacă am avea autostrăzi, ar crește salariile și ar pleca multinaționalele

Deputatul USR Cătălin Drulă a publicat un extras dintr-un dialog despre care spune că s-a petrecut în Comisia de transporturi a Camerei Deputaților. Potrivit lui Drulă, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, ar fi declarat că dacă s-ar construi autostrăzi precum în Occident, ar crește salariile iar marile companii ar pleca din țară.

Cătălin Drulă – fost consilier al premierului Cioloș și unul dintre inițiatorii ong-ului Pro Infrastructură – a publicat pe pagina sa de Facebook felul în care ministrul Transporturilor vede impactul autostrăzilor asupra economiei românești. “Ministrul Șova i-a dat replica de mai jos, ieri, în Comisia de Transporturi, unui coleg deputat care afirmase că avem nevoie urgentă de autostrăzi și că riscăm să plece marile companii (de ex. Dacia-Renault) dacă nu avem o infrastructură decentă: «Este o rețea de autostrăzi minunată în Occident. De ce au venit multinaționalele aici? Au venit că sunt salarii mici. Când o să avem autostrăzi, o să avem salarii mari. Și tot vor pleca. Către alte zone fără autostrăzi, dar cu salarii mici»“, scrie Cătălin Drulă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

lol

Acum 4 ani

Pesedeu creste salariile artificial, companiile trebuie sa tina pasul cumva cu salariile bugetarilor si le maresc si ei, ergo nu avem autostrazi si nici nu ne trebuie ca poate ne elicopterizam ca drak.nea.
Raspunde

danny

Acum 4 ani

De noaptea minții, nu altceva! Trebuie doar să-i vezi mutra de BOU a ministrului de la transporturi. Și Emil Bobu era mai inteligent!
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Te doare mintea cand auzi explicatiile penibile ale incompetentului astuia!
Raspunde

Gogo

Acum 4 ani

Nu ma mai mira nicio elucubratie scoasa de cretinii astia din psd. Ma astept la orice, ca de la un bolnav de Alzheimer. Practic nu-i mai bag in seama.
Raspunde

Gheorghe

Acum 4 ani

Asta nu este sanatos la cap.
Raspunde

Gheorghe

Acum 4 ani

Cum poti sa afirmi asa ceva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus