Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Reacția senatorului al cărui consilier înjură pe Facebook: ”o să vorbesc cu el”

Reacția senatorului al cărui consilier înjură pe Facebook: ”o să vorbesc cu el”

Nicolae Avram, senatorul PSD care l-a angajat la propriul cabinet pe Traian Stoiță, spune că va discuta cu acesta din urmă: atât pentru că a înjurat o sibiancă, dar și pentru că l-a atacat pe președintele României, Klaus Iohannis.

Reacția senatorului Nicolae Avram – fostul primar al comunei Șura Mare – vine după ce Turnul Sfatului a dezvăluit zilele trecute schimbul de replici dintre Traian Stoiță – angajat al cabinetului senatorial al lui Avram – și o sibiancă. ”Tu c****ă nenorocită, ce e cu astfel de comentarii? De ce bagi în discuție o instituție onorabilă? (...) Te bagi în seamă din senin? C****ă mai mare ca tine, veci. Poate doar mă-ta. Ok? Vorbește frumos“, sunt printre replicile folosite de Traian Stoiță în conversația scrisă, purtată în mediul on-line.

Contactat de Turnul Sfatului, parlamentarul social-democrat spune că al său consilier nu numai că nu ar fi trebuit să atace cu un astfel de limbaj o sibiancă, ci că nu ar fi trebuit să îl atace nici pe Klaus Iohannis (personajul de la care a pornit, de altfel, tot schimbul de replici între Stoiță și sibiancă). ”Eu l-am angajat la cabinetul meu senatorial pe partea de cultură, de religie. Nu de a face lucruri de acest gen. El are altă misiune decât cea de a se lua de Iohannis, care este sibian, mă rog, nu discutăm. Eu am discutat cu ai mei consilieri, fiecare, să nu îl atace pe Iohannis, căci ei au altă treabă acolo, altă misiune, unii pe agricultură, alții pe cultură, de exemplu. Dacă face așa, o politică prostească, fără o noimă, asta e problema lui și voi discuta cu el. Deoarece, din partea mea sau a cabinetului meu senatorial, nu cred că ați văzut public vreo poziție discutabilă”, declară Nicolae Avram. Deocamdată senatorul nu face referire și la posibile sancțiuni pentru reacțiile consilierului său. ”Neapărat voi discuta cu el. Deși m-am mai întâlnit cu el la vizita ministrului Daea la Sadu, dar nu mi-a spus nimic că s-ar fi întâmplat ceva”, a mai spus Nicolae Avram.

Începutul discuțiilor private inițiate de Traian Stoiță Începutul discuțiilor private inițiate de Traian Stoiță

Pe de altă parte, în urma publicării articolului despre schimbul de replici, Traian Stoiță a revenit cu o postare pe pagina sa de Facebook. În mare, postarea conține aceleași idei din declarațiile date pentru Turnul Sfatului. ”Sunt membru PSD, sunt mândru cu apartenența mea politică și nu aștept pe nimeni să mă aplaude pentru asta. Activitatea mea se desfășoară într-o altă direcție, iar eu îmi văd de ea. Sper doar ca spiritele să se liniștească. Ceea ce reușesc anumite mișcări să provoace, nu e nimic altceva decât dezbinare. Ori România nu o pot vedea altfel, decât România frumoasă, prosperă și unită!”, a mai scris Traian Stoiță. La sfârșitul acestei săptămâni, el a participat în calitate de prezentator la Festivalul Bujorul de munte de la Gura Râului.

Citește aici Replică de teolog, profesor, consilier PSD: “C***ă mai mare ca tine, veci. Poate doar mă-ta“

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Dan

Acum 5 ani

Fostul primar al comunei Sura Mare,nu Seica Mare
Raspunde

Aviz mamalor de rasfati cu IQ modest

Acum 5 ani

Se presupune ca un consilier consiliaza. Ce poate consilia un putoi pe un diatamai senatorul? Cat despre specializarea "cultura" individul nu stie nici sa salute!!! Dar daca juristu traseist a ajuns direct director specializat in agricultura in hranitu gainilor, transatu porcilor si manufacturatul vinului de scoc, de ce n-ar ajunge si orfanu direct parlamantar sau macar prefect? Vai ROMANIA
Raspunde

bzzz

Acum 5 ani

Din pacate majoritatea celor din polititca sunt dupa chipul si asemanarea acestui "Tarzan". In ziua de azi nici un om citav nu se murdareste cu politica. Niste hoti , mincinosi, oameni de ultima speta capabili sa faca orice pt a ajunge la ciolan. In momentul in care au ajuns la ciolan si se simt amenintat sunt capabil de orice fapta josnica pt a elimina "primejdia". Sa va manance pamantul pe toti cei care ati dus aceasta tara spre pierzanie.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nelly

Acum 5 ani

E fostul primar al comunei Seica MICA! Nu mi se pare normal sa publicati continutul unei discutii private; e doar o actiune curveasca, ce cauta sa aduca rating. Daca tot ati facut-o, de ce nu ati aratat si identitatea femeii, care scrie in aceeasi termeni jegosi precum consilierul? A, da, consilierul e persoana publica...
Raspunde

Stefan

Acum 5 ani

Simplul fapt ca un mucos de copil ocupa functia de consilier spune totul despre cine l-a angajat...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus