Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Amenzi de 67.000 de lei, acordate de polițiștii rutieri, în weekend

Amenzi de 67.000 de lei, acordate de polițiștii rutieri, în weekend

Polițiștii sibieni au constatat 14 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 29 de permise de conducere și au aplicat 345 de amenzi în valoare totală de 67.000 de lei, în doar trei zile, respectiv perioada 15 – 17 iunie.

Un sibian de 35 de ani s-a ales cu dosar penal după ce, pe 16 iunie, în jurul orei 15:30, în Piața Unirii din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri l-au oprit pentru control și au descoperit că autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată din cursul lunii aprilie a acestui an. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 17 iunie, în jurul orei 01:15, în municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au identificat un autoturism condus în Piața Andrei Șaguna de către un localnic în vârstă de 22 de ani, șoferul având dreptul de a conduce suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat. În aceeași zi, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au verificat un autoturism condus pe DN 7 de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, localnic. Polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere și au deschis un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 335 alin. 1 din Codul Penal.

În după-masa aceleiași zile, în jurul orei 17:00, în localitatea Cisnădie, polițiștii au depistat un alt bărbat care conducea un autoturism deși nu deține acest drept. Este vorba despre un localnic în vârstă de 20 de ani pe numele căruia s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Spre seară, în jurul orei 20:15, pe strada Țiglarilor din municipiul Sibiu, un sibian în vârstă de 25 de ani a fost depistat conducând un autoturism fără a deține permis de conducere. De asemenea, la testarea alcoolscopică, a avut un rezultat de peste 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au deschis un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus