Marţi,
28.09.2021
Innorat
Acum
14°C

Deputații PNL de Sibiu: Disperarea este cuvântul de ordine în PSD Sibiu

Deputații PNL de Sibiu: Disperarea este cuvântul de ordine în PSD Sibiu

Constantin Șovăială și Nicolae Neagu, deputații de Sibiu ai PNL au transmis prin comunicate de presă un răspuns social-democraților sibieni, după ce aceștia au atacat furibund anunțul intrării deputatului Ovidiu Sitterli în grupul parlamentar al PNL. ”Disperarea este cuvântul de ordine în PSD Sibiu fiindcă atunci când faptele nu vorbesc, măcar minciunile și invectivele să se facă auzite. Aceasta este strategia social-democraților și o recunoaștem din glorioasa perioadă Năstase-Iliescu. Nu trecutul, însă, îi preocupă pe români. Ci prezentul pe care PSD l-a nenorocit și viitorul cu care face același lucru. Românii vor să afle de la dl Bogdan Trif, membru în Guvernul Viorica Dăncilă,  despre autostrada Sibiu-Pitești, despre centura Mediașului, despre domeniul schiabil Bâlea, și mai putin despre domnul Ovidiu Sitterli și despre cât de membru PSD sau PNL este el. Dar ca să vă puteți vedea de guvernare linistiți și să nu vă țină din treaba această  informație, aflați domnilor pesediști că Ovidiu Sitterli NU este membru PNL. Domnul Ovidiu Sitterli a semnat alături de PNL moțiunea-înțeleg ca PSD este preocupat de asta. Dar cred că și mai mult ar trebui ca pe cei de la PSD  să-i intereseze motivele pentru care zeci de mii de alți români, în afară de parlamentari, îi vor plecați de la guvernare!”, susține Nicolae Neagu.

Deputatul Constantin Șovăială le atrage atenția social-democraților la limbajul folosit în declarațiile publice. ”Consider că, dacă tot este atât de preocupat de persoana dlui Sitterli, PSD ar putea nu să se întrebe de ce ar veni la PNL, ci de ce a plecat de la ei. Personal văd mintea de pe urmă în gesturile parlamentarilor de a se îndepărta de PSD și de a susține inițiative ale PNL (fără ca asta să le aducă automat calitatea de membru de partid). Și sper ca Dumnezeu să o dea cât mai multora pentru a scăpa cu prima ocazie țara de o guvernare incompetentă. În încheiere, în numele sibienilor care au mers la vot, solicit public PSD Sibiu să-și adapteze limbajul la nivelul de decență așteptat de alegatori și impus de pretențiile județului pe care îl reprezintă”, a comentat Șovăială.

Punctul de vedere al PSD îl puteți citi aici:

http://www.turnulsfatului.ro/2018/06/20/video-psd-sibiu-dupa-trecerea-deputatului-sitterli-la-pnl-gasca-parazit-terminator/

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Claudiu

Acum 3 ani

Gestul lui Sitterli de a demisiona din PSD vine ca urmare a marginalizarii acestuia in partid si probabil, cu o promisiune viitoare de a fi pe listele voastre. Omul isi cauta servici.... ca altceva...nu stie sa faca. Disperarea PSD-ului ar trebui sa va dea si voua de gandit. Nu puteti fi o alternativa la guvernare. Aveti un lider - Orban - bun de nimic, iar voi, cei din Sibiu sunteti aceeasi de ani de zile. Nici o schimbare. Stati cuminti in banca voastra, nu deranjati pe nimeni, va bucurati de ciolan, la fel ca altii. Succesul PNL-ului in viitoarele alegeri depinde doar de voi. Pana cand nu intelegeti ca trebuie sa faceti un pas in spate si sa promovati adevarate valori in partid, veti pierde procente multe. Ce trebuie sa mai demonstreze unul ca si Cazan, Neagu sau Sovaiala in politica daca NU au facut-o pana acum? Probabil veti avea o alternativa serioasa la alegeri din partea USR-ului, a lui Ciolos sau poate... luati si asta in calcul...vreo formatiune noua ( ca si FDGR-ul), cu "binecuvantarea" Presedintelui.... asa o poza cum a avut Bottesch in campania electorala cu Klauss in spate....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus