Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

FC Hermannstadt a transferat un jucător de națională, trecut pe la Eintracht Frankfurt și Blackburn

FC Hermannstadt a transferat un jucător de națională, trecut pe la Eintracht Frankfurt și Blackburn

Clubul de fotbal FC Hermannstadt a anunțat miercuri transferul unui atacant care a mai jucat la Eintracht Frankfurt și Blackburn.

Tsoumou Juvhel este un fotbalist cu prezențe constante în echipa națională a statului Congo, fiind primul transfer internațional al echipei și primul jucător străin din istoria clubului.

Atacantul a sosit azi-noapte la Sibiu și astăzi a si semnat un contract pentru o perioadă de doi ani.

Juvhel are 1,89 m, 89 kg, este născut în 27 decembrie 1990 și are dublă cetățenie (germană și congoleză). Fotbalistul este născut în Congo, dar crescut de mic în Germania.

Tsoumou Juvhel vine la Sibiu de la echipa cipriotă de prima ligă Ermis Aradippou unde în sezonul trecut a marcat 8 goluri și a oferit 3 pase de gol.

35530737_2155407338023249_6714790516682129408_o

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Ricardo Ceptura

Acum 4 ani

Întrebare pentru autorul articolul: Dvs ați verificat informațiile care v-au fost comunicate de către club? Eu am pretenția de la acest site că scrie articole de interes local cu maximă seriozitate editorială. Cu părere de rău vă spun că titlul articolului este demn de site-urile de sport care folosesc clickbait pe Facebook (adică toate din România). Jucător de națională? Da, este corect din punct de vedere ar al faptului că a fost prezent în naționala statului Congo, cel puțin o singură dată. Și fix acolo s-a oprit. La 1 selecție. Mai deține în C.V. și vreo 3 selecții la naționala U19 a Germaniei și 1 la U18 (sursa: Wikipedia în limba engleză, unde datele sunt actualizate constant). La Frankfurt a jucat 10 meciuri la echipa mare în 2 ani, marcând un gol și 29 de meciuri la echipa a doua, cu 5 reușite, în aceași 2 ani. În rest a fost o prezență cam ștearsă pe oriunde a jucat, a stat maxim 2 sezoane, dar în general doar câte un sezon. Și un fapt interesant de le transfermarkt, niciodată în cariera lui de profesionist, un club nu a plătit bani pe el, mereu a ajuns la echipe liber de contract sau sub formă de împrumut. Valoarea lui actuală este estimată la 400.000 de Euro.
Raspunde

Ricardo Ceptura

Acum 4 ani

Îmi cer iertare pentru eventuale greșeli gramaticale, banale, care pot să mai apară prin comentariile mele. Deobicei scriu de pe telefon, suficient de în grabă încât să-mi scape câte una, doua per text. Mea culpa. Asta ca să știți că deși nu-s eu vreun profesor de limba română, nu sunt nici vreun semianalfabet, nici agramat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus