Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
10°C

Pietonală pe malul Sevișului, în Șelimbăr. Plus un drum de 5 milioane de lei

Pietonală pe malul Sevișului, în Șelimbăr. Plus un drum de 5 milioane de lei

O investiție de 5,129 milioane de lei, plus TVA va începe în aceste zile în comuna Șelimbăr. Este vorba de strada Podului, care va intra în reabilitare totală. Suprafața totală a investiției este de 17.635 mp, lungimea totală a străzii fiind de 1.247 metri. Strada nu are acum sistem de iluminat public, rețea de apă, rețea de canalizare menajeră și rețea de apă pluvială. Tot în această zonă se va construi și o alee pietonală de aproximativ trei kilometri. ”Odată cu această lucrare, dorim să investim și în confortul locuitorilor din această zonă a localității. Ne-am propus să construim o zonă verde, cu alei pietonale, locuri de joacă și bănci, astfel încât locuitorii de aici să-și poată petrece timpul liber într-o ambianță plăcută”, anunță primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, pe pagina web a primăriei Șelimbăr.

Contractul de execuție al lucrărilor a fost semnat de către Primăria Șelimbăr cu societatea Paconstruct din Sibiu.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 8 luni, începând de la data emiterii ordinului de începere. ”În acest termen de finalizare nu sunt luate în considerare acele perioade în care lucrările nu pot fi continuate din cauza condițiilor climaterice nefavorabile ori sunt sistate din orice alte motive acceptate de părțile semnatare”, se arată în contractul de execuție al lucrării.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Un sibian

Acum 4 ani

Felicitari
Raspunde

Turmeric

Acum 4 ani

Pista de biciclete. Acum e ocazia. Ar fi mai usor constructiv, financiar si legal.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus