Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Monyea Pratt rămâne la CSU Sibiu. Un nou jucător se alătură echipei

Monyea Pratt rămâne la CSU Sibiu. Un nou jucător se alătură echipei

Lucas Tohătan va evolua în următorul sezon pentru BC CSU Sibiu, după ce, sezonul anterior a jucat pentru BC SCM Timișoara. De asemenea, Monyea Pratt a semnat pentru încă un sezon alături de BC CSU Sibiu.

În vârstă de 19 ani, Lucas Tohătan a evoluat în precedenta stagiune în 33 de meciuri și reprezintă unul dintre cei mai de perspectivă jucători români. Are la activ mai multe convocări la loturile naționale de juniori, iar anul trecut a făcut parte din lotul lărgit al seniorilor la Eurobasket. Lucas Tohătan este născut în 15 martie 1999, este fundaș și măsoară 1,82 m.

Tohatan

Monyea Pratt a fost, în sezonul care tocmai s-a încheiat, unul dintre cei mai eficienți baschetbaliști ai echipei sibiene, având contribuții extrem de solide la victoriile BC CSU Sibiu. Acesta a cumulat, în cele 40 de partide în care a îmbrăcat tricocul galben-albastru, medii statistice de 13,3 puncte, 6,3 la recuperări și 4,4 assist-uri. De altfel, Pratt a reușit mai multe triple-double-uri de-a lungul sezonului și s-a remarcat ca fiind un jucător complet, reușind să joace mai multe poziții. Născut pe 11 iulie 1985, Monyea Pratt măsoară 1,96m iar înaintea sezonului precedent a mai evoluat la echipe din Finlanda, Franța și Germania.

Conducerea BC CSU Sibiu împreună cu staff-ul tehnic continuă campania de formare a lotului pentru noul sezon 2018-2019.

 

Foto: 24secunde.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Alesb

Acum 5 ani

Vesti bune. Pratt a fost foarte util echipei iar Tohatan este unul dintre cei mai buni jucători din campionat, eligibili pentru regula U23.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus