Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
34°C

Președintele arhitecților sibieni, ales șef al Ordinului Arhitecților din România

Președintele arhitecților sibieni, ales șef al Ordinului Arhitecților din România

Alexandru Găvozdea, președinte al OAR Sibiu Vâlcea din 2014, a fost ales președinte al Ordinului Arhitecților din România. Găvozdea s-a decis să candideze de abia în luna martie, anul acesta, “după ce m-am consultat de-a lungul câtorva săptămâni cu prieteni, colegi și mai ales cu familia mea“, declara Alexandru Găvozdea pentru Turnul Sfatului înainte de alegeri.

Nici trei săptămâni mai târziu, Alexandru Găvozdea și-a lansat site-ul de candidat. “Vă invit să proiectăm împreună! Sunt Alexandru Găvozdea și candidez la președinția Ordinului Arhitecților din România“, este mesajul care încheie scurtele articole prin care Alexandru Găvozdea își promovează candidatura pe site-ul 10501plus.ro. Site-ul a fost ”populat” cu articole în conformitate cu un plan de comunicare al campaniei.

În afară de activitatea de arhitect și reprezentant al arhitecților sibieni, Alexandru Găvozdea s-a făcut remarcat în ultimul timp prin implicarea într-o serie de acțiuni ale societății civile sibiene, în contextul protestelor generate de actuala putere politică. Participarea și implicarea lui în astfel de acțiuni nu au legătură, însă, cu activitatea profesională a arhitectului sibian.

Alexandru Găvozdea este cel care în 2006 a înființat la Sibiu biroul de arhitectură a.plan. A absolvit Facultatea de arhitectură din Capitală în 2004 și masteraul în Conservarea Patrimoniului Construit în 2007. Este atestat ca specialist în urbanism RUR și expert tehnic judiciar pentru Ministerul Justiției. Printre cele mai recente proiecte publice asupra cărora și-a pus amprenta la nivel local este noul Liceul de Artă pe care îl va construi Primăria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

C

Acum 6 ani

Nu are nici o treaba asta cu arhitectura, trist!
Raspunde

Arhitect

Acum 6 ani

Aha si spui asta pentr ca?
Raspunde

...

Acum 6 ani

Mi-as dori sa vad arhitectii Sibiului implicandu-se in problemele evidente de urbanism ale orasului datorate aprobarilor preferentiale date pentru anumiti baroni locali. De asemenea nu i-am vazut sa se implice pentru a corecta directia gresita spre care ne indreptam cu dezvoltarea orasului, cai de acces prea mici, grad de ocupare a terenului la fel...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus