Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

FOTO-Cal căzut între șine, în Sibiu. Pompierii au oprit circulația trenurilor

FOTO-Cal căzut între șine, în Sibiu. Pompierii au oprit circulația trenurilor

Un cal s-a ales cu o mare sperietură și câteva zgârieturi, după ce a alunecat pe traversele podului de cale ferată de peste pârâul Rossbach și a rămas blocat. Pompierii au fost nevoiți să solicite oprirea circulației trenurilor. 

Un cal a alunecat, duminică seara, în jurul orei 21:00, pe traversele podului de cale ferată, construit peste pârâul Rossbach, în cartierul Tineretului, din municipiul Sibiu şi a rămas blocat cu membrele posterioare între traverse şi şine, anunță Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Pentru salvarea calului și deblocarea traficului feroviar au intervenit pompierii ISU. Intervenţia a durat aproximativ o jumătate de oră, iar echipajul de pompieri a reușit să ajute calul să se ridice și să părăsească podul în siguranță. În urma evenimentului, calul s-a ales doar cu câteva zgârieturi, arată sursa citată.

cal salvat pompieri

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

AGNES

Acum 5 ani

...cal sau cala - thats the question !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus