Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

20 de trupe și artiști locali vor concerta la festivalul dedicat muzicii sibiene

20 de trupe și artiști locali vor concerta la festivalul dedicat muzicii sibiene

Sibiu Sounds Festival, primul festival dedicat exclusiv muzicii locale, se va desfășura în Parcul Sub Arini, în perioada 20-22 iulie.

Cu toate că aceasta este prima ediție a festivalului, peste 20 de trupe și muzicieni s-au înscris pentru a concerta pe una din cele două scene care vor fi amplaste în parcul Sub Arini.

„Suntem foarte bucuroși că încă de la prima editie s-au înscris atât de multe trupe. Am fost nevoiți sa suplimentăm cu încă o scenă, pentru ca în pauzele în care se vor face pregătiri pe una din scene, să se poată cânta pe cealaltă, astfel încât muzica tuturor trupelor și artiștilor sibieni înscriși să poată ajunge la public.  Va fi un eveniment de excepție, cu momente inedite de rock, metal, hip hop și folk. Așteptăm sibienii să vina să-și susțină favoriții și să cumpere primul CD cu muzică originală sibiană, care sperăm să devină un obiect de patrimoniu cultural: SIBIU SOUNDS 2018 - TOGETHER, CD ce va cuprinde 13 piese originale ale unor trupe sibiene”, declară organizatorii.
În cele trei zile ale festivalului concertele Sibiu - Original Sounds vor aduce sunetele orasului prin: AD-HOC, AEON SUN, BASILVIO, CHARLIE FᾸLᾸMAṢ, E-AN-NA, ELA SOL, ESU, EVERGREED, GUILTY LEMON, HARMONIK VIBES, LIPICIOṢII, MILO, ONENIGHTSTAND, ORA DE FOC, REDROD, REVOLVER, SERGIU BOLOTᾸ, SUBURBIA11, THE NOISE, VLAD PᾸRᾸU, WILDCHILD.

Duminica este seara dedicată seniorilor, astfel vor concerta: RIFF, ANTRACT&FRIENDS, în combinații inedite.

Intrarea la concerte este gratuită.

Festivalul este organizat în parteneriat de Asociația ART Factory Transilvania și Asociația Culturală Play, fiind cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, Consiliul Local Sibiu si AFCN.

Informații suplimentare găsiți pe pagina de Facebook Sibiu Sound si pe site-ul www.sibiusound.ro

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus