Miercuri,
30.11.2022
Innorat
Acum
-4°C

Primăria Sibiu a contractat lucrările de amenajare a skate park-ului din zona Obor (CP)

Primăria Sibiu a contractat lucrările de amenajare a skate park-ului din zona Obor (CP)

Primarul Astrid Fodor a semnat marți, 3 iulie, contractul în vederea amenajării unui parc pentru skateboard în apropierea Pieței Obor.

În urma unei proceduri de achiziție contractul s-a semnat cu firma SC Sport Play Systems SRL Turda, la o valoare de 4,55 milioane de lei.

Luni, 9 iulie, Primăria Sibiu va emite ordinul de începere a lucrărilor. În termen de 90 de zile de la această dată constructorul va amenaja următoarele:

  • Skatepark-ul cu platforme împrejmuite pe care se vor monta opt ansambluri alcătuite din elemente prefabricate și elemente monolit din beton armat specifice; • Iluminatul public
  • O clădire anexă cu o suprafață de 72 mp care va servi drept vestiar și spațiu de depozitare, având acoperiș înierbat tip terasă
  • Un drum asfaltat cu două benzi prin care se face accesul dinspre Calea Șurii Mari
  • Peste 70 de locuri de parcare din dale înierbate
  • Spații verzi și plantarea de arbori
  • Garduri și porți de acces
skate parc 2

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

nobody like everybody

Acum 4 ani

O mare frecție. N-Am nimic cu skaterii, din contra, o comunitate cu o cultura specifica, urban a, contemporana, cool in multe privinte, adica nimic rau in asta, miscare, amuzament. ...totul ok. Merita din plin sa aiba locul lor de manifestare. ...inca o data spun, totul bine si frumos. Dar! Ierata-mi fie aroganta, skaterii nu sunt nici o comunitate reprezentativa pentru oras, nu sunt nici o comunitate istorica- a carei prezervare sa se impuna - nu sunt nici o comunitate in expansiune care sa reclamatiile luarea unei atitudini si masuri in consecinta din partea autoritatilor, in plus locul ales pentru skate park este imbecil. Departe de orice, ( as vrea eu sa vad skaterii din Vale a Aurie cum bat ei orasul in lat -si-n lung sa via pana la park - ciu-ciu, or sa frece in continuare trotuarele de la Bolta Rece ), sambata -duminica Targuri si Talcioace cu miros de mici, de caca de animale, de motoare dizăl forjate pentru a atrage clientela. ...ca de-aia-târg. .. si uite-asa. Eu nu zic ca proiectele publice sa insemne doar constructia de biblioteci si case de cultura,nu. E nevoie si de alte chestii, dar, alte proiecte, necesare, mai necesare si poate la fel de cool isi asteapta randul. ...poate niste strazi de pamant asfaltate? O retea de canalizare ceva ? Altminteri, cum spuneam, imi in torc sapca cu cozorocul la spate,, imi I au hanoracul cu gluga si cu cap de mort imprimat, ghetele five-ten, si ies cu baietii imediat la un dat. ....
Raspunde

mihai

Acum 4 ani

grupuri sanitare...? toalete publice...?
Raspunde

Apaplata

Acum 4 ani

Voi sa incepeti sa asfaltati strazile din cartiere ca este dezastru in unele zone. Lasati skate park-urile pentru hipsteri, ca nu de asta avem nevoie.
Raspunde

Un sibian

Acum 4 ani

se strica sau nu targul obor ? Acolo vin in fiecare duminica apropape 10.000 de oameni, e o sursa de venit pentru foarte multi cu venituri mici.
Raspunde

binema

Acum 4 ani

Fara viziune, in Valea Aurie trebuia facut acolo unde sunt deja skaterii. Cine isi lasa copii la Obor in tigania aia ? Vedeti ce mai votati de acum inainte…..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus