Vineri,
25.09.2020
Partial Noros
Acum
25°C

Sibienii, invitați la ANAF pentru a fi îndrumați să completeze Declarația unică

03 Iulie 2018 13:45

Sibienii, invitați la ANAF pentru a fi îndrumați să completeze Declarația unică

Contribuabilii din Sibiu vor fi ajutați să completeze Declarația unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale de către reprezentanții ANAF. 

Persoanele fizice trebuie să depună această declarație la ANAF, pe hârtie sau online, până la data de 15 iulie. Până atunci, instituția organizează o serie de sesiuni de asistenţă pentru contribuabili.

Anterior, ANAF a stabilit un calendar pentru asistenţa pe care o oferă contribuabililor, care cuprinde toate organele fiscale regionale care organizează astfel de întâlniri cu persoanele fizice, cât şi ziua şi ora la care vor avea loc acestea. La aceste sesiuni vor putea participa însă un număr limitat de oameni.

La Sibiu, asistența va fi organizată de Agenția Județeană a Finanțelor Publice din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Brașov.  Promovarea serviciilor oferite de ANAF, noutățile legislative cu incidența fiscală, comunicarea prin mijloace electronice de transmitere la distanță între organul fiscal și persoanele fizice și persoanele juridice, precum și prezentarea noului mecanism de declararare și plată a impozitului pe venit și a contribuțiilor sociale de către persoanele fizice vor fi temele abordate în cadrul sesiunii. Aceasta va avea loc pe 12 iulie 2018, la ora 11:00 la sediul AJFP Sibiu - str. Calea Dumbrăviinr. 17, cam. 111. Numărul de locuri disponibil pentru acest eveniment este 80, iar doritorii.

Înscrierea participanţilor se poate face pe site-ul ANAF, completând un formular unic de contact.

 

 

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor
Telefon:
0757201737

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus