Sâmbătă,
24.02.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Compania sibiană KeepCalling subvenționează viitorii studenți de la Facultatea de Științe Economice din Sibiu

Compania sibiană KeepCalling subvenționează viitorii studenți de la Facultatea de Științe Economice din Sibiu

În anul universitar 2018-2019, KeepCalling, compania internațională de telecomunicații cu sediul central în Sibiu, continuă parteneriatul cu Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, prin susținerea unei noi generații de studenți ai specializării Marketing care sunt admiși pe locurile cu taxă.

În al patrulea an de parteneriat cu ULBS, KeepCalling finanțează integral 10 dintre cele 15 locuri cu taxă. De asemenea, KeepCalling va continua să finanțeze și să acopere taxa de școlarizare pentru studenții din anii II și III care obțin media generă anuală peste 8.

Înscrierile pentru admitere în anul universitar 2018-2019 încep de miercuri, 11 iulie, pe Calea Dumbrăvii, nr.17, iar specializarea Marketing se numară printre programele de studii ale Facultății de Științe Economice din Sibiu.

Încă din 2015, programul „KeepCalling te susține la început de carieră” a desemnat parteneriatul între compania KeepCalling și Facultatea de Științe Economice a Universității Lucian Blaga din Sibiu. În 2015, KeepCalling a finanțat taxa de școlarizare pentru 30 de studenți, în 2016 pentru 23 de studenți, iar în 2017 pentru 15 de studenți care au fost admiși pe locurile cu plată la specializarea Marketing.

”Pe parcursul acestor 3 ani, pe lângă subvenționarea taxei de școlarizare, parteneriatul dintre KeepCalling și Facultatea de Științe Economice a fost extins pentru a cuprinde diferite dezbateri, prezentări și work - shop-uri cu studenții, astfel încât aceștia să se familiarizeze cu practicile marketingului online, dar și multiple instrumente de dezvoltare și monitorizare ale campaniilor de publicitate online. Prin aceste oportunități oferite de KeepCalling, studenții au beneficiat de noi competențe ș i abilități care îi vor ajuta să se integreze mai bine pe piața muncii”, spun reprezentanții companiei sibiene.
De asemenea, în anul II de studiu, studenții au sprijinul KeepCalling în cadrul practicii profesionale privind alocarea unor bugete de marketing pentru diferite campanii publicitare online și sesiuni de mentorat cu reprezentanții companiei.

În anul universitar 2016-2017, studenții au avut oportunitatea să promoveze turismul local în mediul online, respectiv evenimentele Șezătoarea de la Avrig, Ziua Fotografierii Naturii de la Săliște și Servus Transilvania Fest. Apoi, în anul universitar 2017-2018, KeepCalling a sprijinit studenții în dezvoltarea unor noi parteneriate și promovarea unor organizații non-profit locale, respectiv Crucea Roșie (filiala Sibiu), We Help, ALEG și Animal Life.

30420639_1612112445575775_7026813168946849032_o

Parteneriatul dintre KeepCalling și ULBS s-a axat pe cerințele pieței muncii.

KeepCalling este o companie internațională de telecomunicații, înregistrată în S.U.A., ce activează pe piața internațională de telefonie din anul 2002. Compania are sediul central în Sibiu încă din anul 2003 și birouri în Bolivia și Atlanta, SUA. Succesul KeepCalling a fost recunoscut pe plan internațional de Inc. 5000 cinci ani la rând.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus