Vineri,
05.06.2020
Innorat
Acum
17°C

Cod roșu de inundații pe Valea Oltului. Apă pe carosabil la Călimănești

10 Iulie 2018 11:06

Cod roșu de inundații pe Valea Oltului. Apă pe carosabil la Călimănești

Actualizare 2 Traficul pe DN 7 a fost reluat în jurul orei 13

Actualizare:

Traficul rutier este blocat pe Drumului Naţional 7 – Valea Oltului, între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, în localitatea Călimăneşti, din cauza apei acumulate de la precipitaţiile abundente şi a aluviunilor scurse de pe versanţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Știre inițială:

Traficul este îngreunat pe Valea Oltului, din cauza apei prezente pe carosabil. Polițiștii IPJ Vâlcea atenționează că pe DN 7, la Călimănești, km 194+500 s-a strâns apă pe carosabil. Potrivit acestora, traficul va fi deviat pe DN7cc la km 191 și 198. La fața locului intervin pompierii.

IGSU a instituit Cod Roşu privind scurgeri importante de pe versanţi, torenţi, pâraie, niveluri, cu depăşiri ale cotelor de pericol, în bazinele hidrografice ale râurilor Olteţ, Cerna şi Olt, în intervalul orar 9,30-20,00.

Autorităţile solicită populaţiei să ia măsuri de autoprotecţie şi să semnaleze urgenţele la 112.

foto arhivă

Comentarii

1 comentarii

Un român

Acum 1 an

Multumiti-le celor care fac afaceri cu lemnul din pădurile României. Lăcomia lor, complicitatea autorităților și nepăsarea oamenilor de rand a dus aici. E doar inceputul, sa nu credeți ca anul viitor va fi mai ușor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus