Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

FOTO-VIDEO Pericol de inundații pe râul Cibin

FOTO-VIDEO Pericol de inundații pe râul Cibin

Râul Cibin este foarte aproape să iasă din matcă și să inunde zonele învecinate, debitul apei rămânând în continuare ridicat.

În prima parte a zilei de marți, în localitatea Cristian se află în misiune de monitorizare a răului Cibin: ministrul apelor Ioan Deneș, secretarul de stat Raed Arafat, prefectul de Sibiu Adela Muntean, inspectorul șef al ISU Sibiu Cosmin Balcu și alți conducători ai instituțiilor abilitate sa intervină în astfel de situații de urgență.

WhatsApp Image 2018-07-10 at 10.32.36

Tot în această dimineață, ISU Bistrița a intervenit în localitatea Săcel, pentru scoaterea apei, acumulate din timpul zilei de ieri din pivnițele a patru imobile. Un echipaj cu doi subofițeri din cadrul ISU Sibiu intervin in Ocna Sibiului, str. Salcâmilor, pentru evacuarea apei dintr-o magazie.

WhatsApp Image 2018-07-10 at 10.32.31

În paralel, în Sibiu se  intervine pe str. Podului, pentru evacuarea apei dintr-un canal colector.

În Miercurea Sb se intervine pentru evacuarea apei dintr-o pivniță.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

noi din zona

Acum 5 ani

Am tot auzit spundu-se că SIbiul este ferit, de unde pana unde nu se știe doar că este ferit, na ca s-a mai demontat un mit.
Raspunde

ALEX DAN POPESCU

Acum 5 ani

TREBUIESC CURATATE ALBILE RIURILOR de exempu in cap la srada PARULUI in cartierul marmelada propietari locuintelor de linga riu au micsorat albia aaaaaaruncind pamint sa isi faca loc cu masina sa treaca la fel in capul strazi SALCILOR cel care construieste cazan de rachiu a aruncat pamint de la fundatie ingusind albia ca sa intre cu cisterna plus CASTORI plantati de o asociatie de protectia animalelor au facut un studiu de impact crescind nivelul riului facind baraje ca nivelul apei find crescut punind in pericol de inundati peste1000 de locuinte
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sandy4eva

Acum 5 ani

Si ce, nu merita sa sucombe 1000 de batrani care oricum voteaza cu OSD, sa se faca astfel loc castorilor?!
Raspunde

DOINA

Acum 5 ani

mai trebuie niste baraje pe langa cel de la Gura Raului ! mizerabil Sibiul - doamna Fodor habar n are ce povesteste !! :)
Raspunde

Capatina Marius

Acum 5 ani

Atenție la tăiatul Padurilor. !!!!! Acolo sa meargă Ministrul mediului . În curind nici Sibiul nu o sa mai aibă păduri prin jur. Sa vadă cite gatere se găsesc în judet care macină încet și bine pădurea care mai este în picioare plantata de cei care nu mai sunt în prezent.
Raspunde

ALEX DAN POPESCU

Acum 5 ani

Sandy4eva COMENTARIU NEPOTRIVIT este vorba de inundati nu de politica si daca chiar vrei sa sti is mai multi tineri decit oameni in virsta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus