Vineri,
09.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Cei mai buni designeri români vin la Sibiu Fashion Days

Cei mai buni designeri români vin la Sibiu Fashion Days

Cei mai buni designeri români vin acest an la Sibiu pentru a-și prezenta cele mai noi colecții și tendințe în modă. Noutatea de anul acesta este că în ambele zile vor fi prezentări în Piața Mare.

Weekend-ul acesta, Piața Mare se va transforma într-un festival de modă, workshop-uri de make-up și hair-styling și show-room în care designerii pot să își prezinte colecțiile tuturor femeilor pasionate de frumos. Accesul la eveniment este gratuit.

Sibiu Fashion Days este un eveniment care a devenit tradiție pentru orașul nostru. Muzica și culorile din prezentările de modă creează în Piața Mare o stare de basm pe care o trăiesc toți cei prezenți la eveniment”, spune Liliana Tempean, Organizator Sibiu Fashion Days.
Vineri, 13 iulie - Prezentarea noilor colecții din 2018 semnate de Ștefan Musca, Andreea Veneciuc, Felba Design, Cosette, Carolina D și Curly Boutique pe muzica mixată de DJ Cipi Hampu & Mr.Saxi.

Sambata, 14 iulie - Prezentarea noilor colecții din 2018 semnate de Kinga Varga, Nagun, Mineli, Alexandra Calafeteanu, Lena Criveanu, Anemona Stanchi și Cati Dogaru pe muzica mixată de Alex Zara Dj.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus