Duminică,
12.05.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Mesajul ISU Sibiu după decesul unui copil în râul Olt

Mesajul ISU Sibiu după decesul unui copil în râul Olt

Decesul unui copil de 14 ani, vineri seara, după ce a căzut în râul Olt, a determinat autoritățile din Sibiu să reamintească mai multe reguli respectarea cărora este necesară pentru a evita astfel de cazuri.

Vineri seara doi copii de 14 și 15 ani au căzut în râul Olt, în apropierea barajului de lângă Avrig. Unul dintre ei a fost salvat de un pescar, iar celălalt a fost dat dispărut, fiind găsit după aproape 3 ore de căutări decedat.

ISU Sibiu a reamintit după acest caz importanţa respectării regulilor de prevenire a producerii unor astfel de evenimente nedorite.

• frecventaţi doar locurile special amenajate pentru înot şi scăldat; • respectaţi întotdeauna recomandările administratorului locului de agrement; • evitaţi scăldatul în lacuri, canale sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte, curenţii foarte puternici, albiile nămoloase sau pline cu plante, pietre, crengi şi trunchiuri de copaci; • nu realizaţi acte de teribilism prin plonjarea de pe platforme, poduri sau alte elemente de construcţii; • nu intraţi în apa rece înfierbântaţi; • nu vă aventuraţi în apă seara târziu sau pe timp de noapte; • nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi lângă şi în apă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1734

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus