Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Zilele orașului Cisnădie. Trei zile de muzică populară, pop-rock și momente de umor (P)

Zilele orașului Cisnădie. Trei zile de muzică populară, pop-rock și momente de umor (P)

Ștefan Bănică jr., Holograf și Cindrelul Junii Sibiului sunt printre capetele de afiș ale evenimentelor programate cu ocazia Zilelor orașului Cisnădie, eveniment care va a vea loc la finele acestei săptămâni.

“Vă invit să participaţi la ediţia din acest an a Zilelor Oraşului, manifestarea fiind programată să se desfășoare în perioada 20-22 iulie. Timp de trei zile, în Parcul Măgura ne vom bucura de spectacole de muzică populară, pop-rock, dar şi de momente de umor“, este mesajul prin care primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, invită locuitorii orașului și nu numai la Zilele orașului Cisnădie.

program zilele orasului

Pe scena amenajată în Parcul Măgura, programul artistic va debuta vineri, de la ora 18:00, cap de afiș fiind interpretul de muzică populară Sebastian Stan. Sâmbătă, concertele vor începe de la ora 16:30, cu trupa sibian The Noise. Seara se va încheia cu un concert al celor de la Holograf, care vor urca pe scenă de la ora 21:30. În cursul zilei de duminică, evenimentele din Parcul Măgura vor continua cu spectacole susținute de Mike Zetter, Ansamblul folcloric Cindrelul Junii Sibiului și Riff, iar Ștefan Bănică jr. va concerta de la 21:00. Zilele orașului Cisnădie se vor încheia cu un spectacol de artificii, programat de la ora 22:00. Pentru toate evenimentele, intrarea este liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

hai-hui

Acum 5 ani

Cartierul Arhitectilor "arde" iar Huja danseaza...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus