Joi,
13.06.2024
Partial Noros
Acum
25°C

„Un tramvai numit Popescu” suplimentat cu alte patru spectacole

„Un tramvai numit Popescu” suplimentat cu alte patru spectacole

La cererea publicului, după ce toate celelalte reprezentații programate inițial în perioada iulie – septembrie au fost vândute integral, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu a programat în luna septembrie patru spectacole suplimentare cu piesa „Un tramvai numit Popescu”.  

Cele patru noi spectacole cu piesa un „Un tramvai numit Popescu” vor avea loc în datele de 1,  4,  22 și  23 septembrie 2018, de la ora 13:00. Biletele pentru aceste reprezentații pot fi cumpărate începând de astăzi, 18 iulie 2018, de la Agenția Teatrală (Strada Nicolae Bălcescu, nr. 17), online, de pe site-ul official al TNRS -  fără niciun cost suplimentar: www.tnrs.ro/program sau de pe site-ul partenerului entertix.ro.

Echipa artistică a spectacolului „Un tramvai numit Popescu”

Regia: Gavriil Pinte Decorul și costumele: Roxana Ionescu În distribuție: Florin Coşuleţ, Veronica Popescu / Arina Ioana Trif, Diana Văcaru Lazăr, Liviu Vlad, Dana Taloş, Cătălin Neghină, Gabriela Pîrlițeanu, Codruţa Vasiu, Vlad Robaş

Spectacolul „Un tramvai numit Popescu” este realizat în parteneriat cu Primăria Comunei Rășinari.

 

Foto: Cristi Cojocariu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus