Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Când vom putea circula pe autostradă de la Sibiu la Alba Iulia?

Când vom putea circula pe autostradă de la Sibiu la Alba Iulia?

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere decontează facturi pentru un lot de autostradă care asigură legătura între Sibiu și Alba Iulia.

Constructorul lotului 1 din autostrada Sebeş-Turda primeşte aproximativ 2,33 milioane de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Asocierea SC Impresa Pizzarotti & C SpA - SC Pomponio decontează 11,2  milioane lei pentru proiectare şi execuţia a 17 km din autostrada Sebeş-Turda, lot 1, informează Capital.ro.

În prezent, stadiul fizic al lucrărilor pe acest şantier a ajuns la aproximativ 50%, lucrarea fiind finalizată anul viitor. Autostrada Sebeş-Turda este împărţită în patru loturi:

    Lot 1 - 17,0 km de la intrarea pe autostrada în Sebes pana la Pârâul Iovului, constructori: asocierea SC Impresa Pizzarotti & C SpA - SC Pomponio SRL. Cost: 541.739.137 lei fără TVA

Lot 2 - 24,3 km de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud; constructori: asocierea Aktor SA - SC Euroconstruct Trading SRL. Cost: 549.332.494 lei fără TVA.

Lot 3 - 12,5 km de la intrarea în Aiud până la nodul de la Decea, constructori: asocierea Tirrena Scavi SpA, Societa Italiana per Condotte d'Acqua S.p.A. Cost: 420.511.921 lei fără TVA

Lot 4 - 16,3 km de la nodul Decea până în Turda, constructori: asocierea Porr Construct SRL, Porr Bau GmbH. Cost: 470.004.894 lei fără TVA.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

ss

Acum 2 ani

nu se poate avansa nici un termen.... pe lotul 1 nu s-au inceput lucrarile la nodul A1-A10 ( lucrare complexa - nod de viteza cu 2 benzi pe sens și minim 18 luni pt executie) la lotul 2 nu se mai lucrează de anul trecut si mergem spre reziliere... loturile 3 si 4 sunt finalizate,dar probabil nu vor sa plateasca facturile constructorului si nu s-au hotărât cand ar fii mai bine sa taie panglica ...mai stau pana in 1 decembrie ca sa aiba cu ce se lauda....asa ca un 2020 este optimist
Raspunde

Jimmy

Acum 2 ani

...cand vreti voi - frumosilor !
Raspunde

Pop

Acum 2 ani

Pana in 2020 nu va fi terminatat nici autostrada Deva - Lugoj . Speram sa nu se strice ce au construit pana acum ! Investitii ZERO in acest domeniu , din pacate . Probabil se doreste aducerea tuturor judetelor la acelasi nivel : nivelul Teleorman ...
Raspunde

cristi

Acum 2 ani

cand e gata
Raspunde

Liviug

Acum 2 ani

forza teleorman
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus