Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ministrul Finanțelor și șeful ANAF se ceartă pe fosta casă a președintelui Iohannis de pe Bălcescu

Ministrul Finanțelor și șeful ANAF se ceartă pe fosta casă a președintelui Iohannis de pe Bălcescu

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat joi că i-a solicitat șefului ANAF, Ionuț Mișa, să facă dovada clară că a cerut către Cartea Funciară ca imobilul care a aparținut familiei Iohannis să treacă în posesia statului.

„I-am cerut ANAF-ului să-mi dovedească sau daca s-a cerut în mod clar către Cartea Funciară includerea acelui imobil sau nu. Mi s-a transmis un document. Am văzut că mi-au trimis un document prin care face o solicitare de radiere a fam. Iohannis din Cartea Funciară. Vor trebui să facă acum o solicitare oficială către Cartea Funciară prin care să ceară ca acel imobil să fie al statului. Dacă vor răspunde că nu, măcar știm că această cale nu poate fi urmată. Dacă răspund că da, în ziua doi notificarea sumei de plată și dobânzi și ce mai este acolo.”, a spus Teodorovici.

Întrebat dacă îi va cere demisia, Teodorovici a răspuns: „Nu vreau să-i stric concendiul”.

Șeful ANAF, Ionuț Mișa, a intervenit la Antena 3, spunând că nu este în concediu și că instituția pe care o conduce este organ de executare silită. Mai mult, șeful Fiscului a spus că nu a primit niciun titlu din partea Ministerului Finanțelor pe care ulterior să-l execute.

„Vreau să vă spun că ANAF este organ de executare silită. Pentru a se recupera o creanță trebuie să aibă un titlu și până în momentul de față ANAF nu a primit de la Ministerul de Finanțe un titlu pe care ulterior să-l execute. Un titlu care să ateste că statul român este proprietarul acestui imobil”, a spus Mișa, la Antena3.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Juncker ll

Acum 5 ani

KW JOHANN te o barberit sistemul la uscat - sau ??
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Poate cum vor lege sa-l scape pe drak.nea, o sa dea si lege speciala sa nationalizeze casa aia...
Raspunde

ionc

Acum 5 ani

casa aia a fost expropiata o data dela adevaratii proprietari acum o puteti expropria inca o data.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus