Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Conferința Mastering the music Business powered by Sibiu Sounds

Conferința Mastering the music Business powered by Sibiu Sounds

Doi dintre cei mai importanți oameni din industria muzicală vor sustine Conferinta „From zero to Hero ”,  în cadrul Sibiu Sounds Festival

Sibiu Sounds Festival organizează sâmbătă, 21 iulie, o conferință cu tema management-ului muzical, în completarea concertelor desfășurate în perioada 20-22 iulie, în Habermann Markt.

Speakerii conferintei sunt doi dintre cei mai importanți oameni din industrie: Anca Lupeș - Fondator "Mastering the Music Business" și Doru Trăscău - vocalist și chitarist la cunoscuta trupă The Mono Jacks.

În prima parte, Anca Lupeș va susține conferința "From zero to hero" începând cu ora 11:00, în care ne va prezenta o serie de informații despre instrumentele și metodele de promovare a muzicii proprii. După aceea, aceasta îl va invita la dialog pe Doru Trăscău pentru a afla care este „Experiența unui artist independent”. Între cele două conferințe va avea loc o pauză de networking, pentru ca participanții să se cunoască și să schimbe idei.

Doru Trăscău face parte din industria muzicală rock încă din anii 2000 și a încercat diferite formule de trupe. Acum face parte din The Mono Jacks, alături de care a lansat la finalul anului 2017 un nou album, promovat preponderent online. Succesul actual al trupei se datorează într-o mare măsură și avânturi pe care muzica lor l-a avut în acest mediu de comunicare.

Anca Lupeș este prima absolventă din România a cursurilor de Master în "Music Business" la Berklee College of Music (Boston, SUA). Unul dintre cele mai importante atuuri ale sale este că, de-a lungul carierei în domeniu, a activat în aproape toate zonele acestei industrii – mass-media (presă, radio, TV), organizare de concerte, case de discuri, agenții de management și impresariat.

Evenimentul va avea loc la Libraria Habitus, sâmbătă 21 iulie, de la ora 11. Intrarea este liberă.

Sibiu Sounds este organizat în parteneriat de Asociația ART Factory Transilvania și Asociația Culturală Play, fiind cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, AFCN. Detalii pe facebook/SibiuSounds.

Line-up Sibiu Sounds 

Line-up Concerte Sibiu SoundsHabermann markt

Vineri, 20 iulie, orele 18.00 – 23.00 : Vlad Parau / Young Till Death & Iron Kids – Kolorat dance Studio / Ora de Foc / Guilty Lemonn / Aeon Sun / The Noise / Red Rod / ESU- Basilivio / Suburbia 11 / Onenightstand

Sambata, 21 iulie, orele 18.00 – 23.00 : Ad-Hoc / Milo / Charlie Falamas / Ela Sol / Sergiu Bolota /  Wildchild / Suspect / Revolver / Evergreed / E-An-Na

Duminica, 22 iulie, intreorele 19.00 – 23.00 : Lipiciosii / Florin Thomits / Antract / Riff / All Togethere

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus