Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
9°C

Restricții de trafic pe mai multe străzi din Sibiu, de săptămâna viitoare

20 Iulie 2018 11:52

Restricții de trafic pe mai multe străzi din Sibiu, de săptămâna viitoare

Cel mai dur raliu de hard-enduro din lume, Red Bull Romaniacs, va impune o serie de restricții de trafic pe mai multe străzi din Sibiu, de la începutul săptămânii viitoare. 

Pentru organizarea și buna desfășurare a evenimentului, în perioada premergătoare și în ziua următoare Prologului în municipiul Sibiu vor exista anumite restricții de trafic și modificări în traseele autobuzelor Tursib de traversează zona centrală, după cum urmează:

  • Bulevardul Corneliu Coposu se închide parțial din data de 22 iulie, ora 7:00 până în 25 iulie, ora 5:30, pe porțiunea dintre străzile Berăriei și Independenței
  • Străzile Berăriei și Independenței rămân deschise circulației până în data de 24 iulie, ora 6:00
  • Bulevardul Corneliu Coposu se închide complet, între sensurile giratorii de la Spitalul Clinic Județean și Piața Unirii în data de 24 iulie, ora 6:00 până în data de 25 iulie, ora 5:30.
  • Strada Gimnasticii va fi folosită în data de 24 iulie, între orele 08:00 și 22:00 ca rută de întoarcere pentru concurenții care se aliniază la start.
De asemenea, în data de 28 iulie, între orele 12:30 și 17:00, o porțiune de 1.5 kilometri din DJ 106 M – Gura Râului va fi închisă pentru trecerea concurenților raliului.

Programul Red Bull Romaniacs 2018

Duminică, 22 iulie 10:00 – 22:00 Verificări tehnice și administrative @ riders paddock Stadionul AS Voința și Hotel Ramada,

Luni, 23 iulie 10:00 – 22:00 Verificări tehnice și administrative @ riders paddock Stadionul AS Voința și Hotel Ramada 16:30 – Prezentarea participantilor, Piata Mare, Sibiu

Marți, 24 iulie 08:30 – Clasa Bronze, Calificări Prolog, Bd-ul Coposu, Sibiu 10:00 – Clasa Silver, Calificări Prolog, Bd-ul Coposu, Sibiu 11:00 – Clasa Gold, Calificări Prolog, Bd-ul Coposu, Sibiu 11:30 – Clasa Iron, Calificări Prolog, Bd-ul Coposu, Sibiu 17:00 – Prolog - Finalele, Bd-ul Coposu, Sibiu

Miercuri, 25 iulie – Sâmbătă, 28 iulie Zile de off-road

Sâmbătă, 28 iulie 11.30 - Finișul oficial al raliului, Dealul Gușteriței, Sibiu 22:00 – Race Party, Sibiu

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Saint Bartolomeu

Acum 2 ani

Mie totusi mi se pare aiurea locatia unei astfel de manifestari. Nu stiu, poate asa se face si prin alte parti, dar tot mi se pare nepotrivita.
Raspunde

un sibian

Acum 2 ani

ai mare dreptate...e mai mult decat NEPORTIVITA! Sibiul chair NU are nevoie de asa ceva!!! Dar daca in Europa de vest partea cu endure este FAORTE restrictionata de ce sa nu vina in Romania sa distruga tot???!!!
Raspunde

...

Acum 2 ani

o mizerie... asemenea evenimente ar trebui organizate exclusiv in afara orasului
Raspunde

lol

Acum 2 ani

Nici macar acolo ca le duc in padure....sa inchirieze o cladire dezafectata, ceva industrial si acolo sa-si manifeste talentele. Problema e ca de ani de zile sunt cetateni revoltati dar nu se ia nicio masura de interzicere a barbariei asteia...ce e de facut la modul concret ptr. ca primaria sa tina cont?
Raspunde

Gogo

Acum 2 ani

Absolut ridicol sa blochezi cateva zile un bulevard central, deviezi 8-9 linii de autobuz, pui la propriu pe butuci un bulevard, culmea, proaspat asfaltat ! Nu sunt deloc impotriva evenimentelor dar se putea face un prolog frumos timp de 30 min sau o zi intreaga in Piata Mare sau orice alt areal unde nu incurci traficul intr-un oras deja sufocat ! Nu sunt destule campuri in jurul orasului ?! Poligonul militar pe Calea Poplacii, zona bazei Pompierul, zonele libere in spatele Shopping City ...
Raspunde

io de la tara

Acum 2 ani

si eu care credeam ca se inchide strada Barcelona pt asfaltare sa nu ne mai rupem masinile in gropanele de acolo....
Raspunde

Trecator...

Acum 2 ani

Conform codului rutier in apropriera spitalului nu ai voie nici macar sa claxonezi, ori motoarele turate de acolo.....un calvar! Vb. din experienta anului trecut cand fiind, ca apartinator, in spital zgomotul era de nesuportat cu ferestrele termopan inchise!
Raspunde

Cl. Anul politic

Acum 2 ani

Alta bataie de joc din partea primariei. Circulatia blocata, autobuze redirectionate, galagie, sume tot mai mari pentru divertisment - nu mereu de buna calitate- in loc sa se ocupe de problemele reale ale orasului.
Raspunde

fecioara

Acum 2 ani

rabdare inca un an,doi pana ne luminam,dupa aceea va fi mutat la Glamboaca(tot in jud Sibiu)
Raspunde

Niko Leta

Acum 2 ani

...asta i Sibiul nost - ce bine ca am plecat !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus