Marţi,
27.09.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

Zi plină de activități dedicate persoanelor cu dizabilități, la Muzeul ASTRA

Zi plină de activități dedicate persoanelor cu dizabilități, la Muzeul ASTRA

Persoanele adulte cu dizabilităţi pot să participe sâmbătă, începând cu ora 10:00, la o ieșire în Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „ASTRA“, unde se vor desfăşura diferite activităţi speciale pentru ei. Totodată, pot să ia parte la Olimpiada Naţională a „Mesteșugurilor artistice tradiționale”.

Proiectul include teatru comunitar, workshop de dans artistic, cursuri de dans, baschet și sport pentru persoane cu dizabilități, dar și întâlniri la cafenea, activităţi care se desfăşoară până în luna septembrie 2018 şi la care mai sunt locuri disponibile.

Activitățile sunt gratuite, iar participarea se face împreună cu un însoțitor, pe baza completării formularului de înscriere sau a unei rezervări prealabile.

Acţiunea face parte din proiectul „Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi” cofinanţat de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunităţii 2018.

Persoanele interesate pot să se înscrie la telefon 0724/082.830 pentru toate activităţile proiectului şi la viitoarele ieșiri.

 

Foto: Gabriela Cuzepan

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus